Eminönü'nde otomobiliyle güvercinleri ezdi!

Güncelleme:

Eminönü Meydanı'nda aracıyla tur atan bir kişi, onlarca güvercini öldürdü. Sürücü olay yerinden kaçarken, çevredeki esnaf duruma tepki gösterdi.

Olay, sabah saatlerinde Eminönü Meydanı'nda yaşandı. Meydanda araç kullanan bir kişi, bir anda direksiyonunu güvercinlerin üzerine kırdı. Hızını kesmeyen sürücü, yem yiyen onlarca güvercini ezdi. Sürücü kaçarken çevredeki esnaf olay yerine koştu. Onlarca güvercinin öldüğünü gören çevre esnafı duruma tepki gösterdi.

Eminönü'nde otomobiliyle güvercinleri ezdi! - Resim : 1

Ali Güler, "Beyaz bir araç, meydanda kuşların tam karşısına gelecek şekilde döndü. Son sürat kuşların içine girdi ve ezerek geçti. Yaklaşık 20 kuş ezdi. Ben uzak bir mesafedeydim. Buradaki esnafın müdahale etme şansı olmadı. Bastı gitti" dedi.

Eminönü'nde otomobiliyle güvercinleri ezdi! - Resim : 2

"Şikayette bulunmak için karakola gittim" diyen Güler, "İşlem yapılabilmesi için güvercinlerin sahipli olması gerektiğini söylediler. Yaptığı canice bir şey ama ruh halini bilemiyoruz. Toplum içinde bu insanla yaşayacağız. Başkalarına zarar vermemesi için tedavi edilmesi, hukuken bir ceza alması gerekiyor " diye konuştu. 

Eminönü'nde otomobiliyle güvercinleri ezdi! - Resim : 3

Eminönü'nde otomobiliyle güvercinleri ezdi! - Resim : 4

DHA