En başarılı e-ticaret sistemini Türkiye'ye getirdiler

En başarılı e-ticaret sistemini Türkiye'ye getirdiler

Ofiseteslim.com, dünyada çok rağbet gören e-ticaret sistemini geliştirerek, Türkiye’deki ofis ve kurumların beğenisine sundu.

Ofis ve şirketlere aldıkları ürün miktarı oranında yüksek oranda kazançlar sağlayan ofiseteslim.com, 4.500 m2  alana konumlanmış lojistik merkezinden, zengin stok çeşidi ve çok özel  indirim yapısı ile ofis ve şirketlere karlılık sağlayan stratejileriyle, ev dışı tüketim sektörüne girdi .

Türkiye’ye bu sistemi ilk getiren ofiseteslim.com, ofislere ve şirketlere önemli kazançlar sağlaması sebebiyle  ilgi ile karşılandı.

İndirimli fiyat sisteminin Türkiye’deki öncüsü ve ofiseteslim.com’un kurucusu Semih Kına , sistemin avantajlarını anlattı ;

Ofiseteslim.com ekibi olarak geliştirdiğimiz piyasa ve tüketim analizlerine dayalı ihtiyaç yaklaşımları sayesinde ve ürün bazında dinamik olarak değişen bir fiyatlama sistemi tasarladık. Bu çalışma özellikle kurum ve kuruluşlardan çok olumlu reaksiyon aldı.

ofiseteslim.com‘un indirimli fiyat  sistemi sayesinde ofislerin ve kurumların satın aldıkları ürün miktarı oranında anında kazanç sağladıklarını ve işletme maliyetlerini ciddi oranda düşürdüklerini söyledi.

Yeni sistem toptan alıma indirim imkânı tanıyor , Şirketler  yoğun ilgi gösteriyor

E-ticaret sektörü yatırımcısı Semih Kına, müşterinin memnuniyetini ve gösterilen ilgiyi şöyle değerlendirdi :

“İndirimli fiyat sistemi sayesinde, satın aldığınız ürün miktarı oranında indirim kazanıyorsunuz. Bu özellikle toplu alımlarda önemli bir kazanç sağlıyor. Şirketler yeni sistem sayesinde adetli sipariş verirken geleneksel anlamda toptan fiyatlı satınalma fırsatını yakalamış oluyorlar. “  dedi.

Yeni kazanç sistemi sayesinde tüketicilerin ürünleri adetli almak istediklerinde indirim fırsatını yakaladığının altını çizen Semih Kına şunları söyledi:

“Dünyadaki başarılı e-ticaret uygulamaları, Türkiye pazarında da güçlü rol oynuyor. Tüketici haklarını koruyan, anında kazanç sağlayan ve alışverişi kolaylaştıran sistemler yaygınlaşıyor. Ofiseteslim.com’un kurum ve teknolojik yapısını incelediğimizde yukarıda tanımladığımız kriterlere uygunluk sağlıyor. Günümüzde bireylerin yanı sıra, kurumlar da e-ticaret sitelerinden tedariklerini yapmaya başladılar.Ofisler  ihtiyaçlarının büyük bir bölümünü bu platformlardan temin ediyorlar. Dolayısıyla  ofislerin ve şirketlerin ihtiyaçlarını, indimli fiyat yapısı ile karşılayan ofiseteslim.com , kuruluşların işletme maliyetlerini daha da aşağıya çekmeye imkân verdi.

Semih Kına, Türkiye ‘den 2015 yılında e-ticaret sektöründe adını duyuracak markaların çıkabileceğini ve dünya ile rekabet içinde bir seviyeye gelebileceğine inandığını sözlerini ekledi.