En yeni online çiçek sitesi ciceksepetim.com açıldı

En yeni online çiçek sitesi ciceksepetim.com açıldı
Güncelleme:

Mutlu anlar sevdiklerimiz ile birlikte olunca daha neşeli, üzüntülü anlar ise sevdiklerimizin desteği ile daha rahat geçer. Gülümsemeler katlanır, hüzün yerini desteğe bırakır.

Ancak bazen araya giren mesafeler bazen de iş ve hayat koşturmacası ile bu anlarda sevdiklerimizin yanlarında olamayız. Bu zamanlarda onlara bizi hatırlatacak, yanlarında olduğumuzu söyleyecek en güzel ortaklar ise çiçeklerdir. Sevdiklerimizin manevi olarak her daim yanlarında olabilmemizi sağlayan çiçekler, kimi zaman da sadece onları düşündüğümüzü hissettirmek istediğimiz anlarda yardımımıza koşar gelirler. Her bakışta sevdiklerimize bizleri hatırlatırlar. Kimi zaman da bizim yerimize hatalarımızı telafi etmeye çalışırlar. Sevdiklerimizin kalplerini kazanmak istediğimiz anlarda özür ve teşekkür mesajlarımızı taşırlar. Bir buket mis kokulu çiçek ile yumuşar kalpler ve çiçeğimizin üzerinde giden o küçücük not gülümsetir değer verdiğimiz kişileri.

En yeni online çiçek sitesi ciceksepetim.com açıldı - Resim : 1

Çiçek göndermek istediğiniz zaman tek yapmanız gereken şey internetten çiçek siparişi vermektir. Bu sayede hem seçeceğiniz çiçeğin fotoğraflarına, çiçeklerin türlerine ve fiyarlarına göre seçim yapabilir hem de online ödeme ile siparişinizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Artık çiçek göndermek istediğiniz tüm anlarda ziyaret edebileceğiniz yepyeni bir adres var! Türkiye’nin en yeni online çiçek sitesi Çiçek Sepetim ile en sevdiklerinizin yüzlerindeki kocaman gülümsemelere sebep olmak için çiçek göndermek için tek yapmanız birkaç dakikanızı ayırıp çiçeğinizi seçmek. İnternetten çiçek göndermenin en yeni adresi Ciceksepetim.com ile 7 gün 24 saat siparişinizi planlayabilir, çiçeğinizin gönderilmesini istediğiniz saati kendiniz belirleyebilirsiniz. Türkiye’nin dört bir yanına çiçek gönderebilir; Anneler Günü, Babalar Günü, Öğretmenler Günü, Sevgililer Günü, doğum günleri, yıldönümleri ve geri kalan tüm anlamlı günlerde sevdiklerinize çiçekleriniz ile destek olabilirsiniz.

En yeni online çiçek sitesi ciceksepetim.com açıldı - Resim : 2

Online çiçek göndermeniz gerektiği her anda cep telefonunuzdan ya da bilgisayarınızdan çiçek siparişi edebilir, Çiçek Sepetim ile sevdiklerinize mis kokulu papatyalar ile hazırlanmış aranjmanlar ve renk renk güllerin bir arada bulunduğu şık tasarımları gönderebilirsiniz. Her biri birbirinden güzel ve özenle hazırlanmış çiçek sepeti aranjmanları, minyatür bahçeler, sukulent aranjmanları, kutulu güller ve difenbahya, şeflere ya da barış çiçeği gibi saksı çiçeklerini yalnızca dakikalar içerisinde sevdiklerinize gönderilmek üzere sipariş edebilir, siparişinizin alındığı andan sonra çiçeğinizin yola çıkma ve teslim edilme aşamalarından SMS ile haberdar edilirsiniz. Böyle ce acaba çiçeğim eline ulaştı mı kaygısını da yaşamazsınız.

En yeni online çiçek sitesi ciceksepetim.com açıldı - Resim : 3

Online çiçek siparişinin en yeni üyesi olan Çiçek Sepetim ile dilerseniz aynı gün teslimatlı çiçek gönderebilir dilerseniz de mis kokulu çiçeklerinizin teslim edilmesi için ileri bir tarihe çiçek siparişi verebilirsiniz. En taze kesme mevsim çiçekleri ile hazırlanan aranjmanlar ve usta çiçekçilerin ellerinden çıkan özel tasarımlar ciceksepetim.com adresi aracılığı ile sevdiklerinize ulaştırılırken siz de hem zevkinize hem de bütçenize göre seçmiş olduğunuz çiçeğinizin sevdiklerinizin yüzlerinde oluşturacağı gülümsemeyi hayal edebilirsiniz.

 

Seçiniz...

Etiketler advertorial