Engelliler İki Yüzlü Adam Adlı Oyunu Manavgatta Sahneledi

Engelliler İki Yüzlü Adam Adlı Oyunu Manavgatta Sahneledi

Birlik Engelliler Sanat Tiyatrosu ( B.E.S.T ), Antalya'nın Manavgat ilçesinde engellilerin yaşadığı sorunları mizahi bir dille anlatan 'İki Yüzlü Adam' adlı 2 perdelik komedi oyunu sahneledi.

- Birlik Engelliler Sanat Tiyatrosu ( B.E.S.T ), Antalya'nın Manavgat ilçesinde engellilerin yaşadığı sorunları mizahi bir dille anlatan 'İki Yüzlü Adam' adlı 2 perdelik komedi oyunu sahneledi.

Başarı Koleji Konferans Salonu'nda sahnelenen oyun ile ilgili bilgi veren Birlik Engelliler Sanat Tiyatrosu ( B.E.S.T ) Sanat Yönetmeni Şeref Singör, 10 yıldır Türkiye’nin 7 bölge 81 vilayetinde 12 ay boyunca turneler yaptıklarını belirterek, “Oyuncu kadromuzun yüzde 70’i bedensel, görme, işitme engelli olduğu için turnelere gitmekte zorluk yaşamalarına rağmen 10 yıl boyunca Türkiye’nin her yerinde oyunlarımızı sergiliyoruz. Burada ana tema, engellilerin avuç açmadığını, üretken olduğunu ve bilim, spor ve sanatta da var olduklarını anlatmak" diye konuştu.

"Avuç açan değil üretken olmak istiyoruz" diyen Singör, "Oyunlarda kent mimari sorunlarına vurgu yapıyoruz. Çünkü bu sorunları arkadaşlarımız güncel hayatta yaşıyorlar" dedi. Birlik Engelliler Sanat Tiyatrosu (B.E.S.T ) Sanat Yönetmeni Şeref Singör, her bireyin birer engelli adayı olduğunu da hatırlattı.

ENGELLİLER 'İKİ YÜZLÜ ADAM' ADLI OYUNU MANAVGAT'TA SAHNELEDİ

ENGELLİLER 'İKİ YÜZLÜ ADAM' ADLI OYUNU MANAVGAT'TA SAHNELEDİ