Erdoğan konuşurken o uyudu !

Erdoğan konuşurken o uyudu !

Kremlin Sözcüsü Peskov, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin'in ortak basın toplantısında uyuyakaldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile RusyaDevlet Başkanı Vladimir Putin'in geçtiğimiz günlerce İstanbul'da düzenlediği ortak basın toplantısı sırasında Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov'un uyuduğu öne sürüldü. Peskov daha önce de kritik toplantılarda uyuyakalmıştı.

Rusya Devlet Başkanı Putin'in geçen Pazartesi İstanbul'a yaptığı ziyaretin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte gerçekleştirdiği basın toplantısı sırasında Kremlin Sözcüsü Peskov'un uyuyakaldığı öne sürüldü.

The Mirror'ın haberine göre, Peskov'un uyuduğu sırada Cumhurbaşkanı Erdoğan,Türkiye-Rusya ilişkilerinin geliştirilmesinden bahsediyordu. İddiaya göre, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Peskov'un uyukladığını fark etti ancak bu duruma müdahale etmedi.

Rus diplomat, çevirmen ve türkolog Peskov'un bu anları Beyaz Rusya ve Ukrayna basını tarafından gündeme getirildi. Peskov konuya ilişkin bir açıklamada bulunmasa da bu olayın Rus sözcünün ilk 'uyku vakası' olmadığı biliniyor.

Peskov 1994 yılında Rusya’nın Ankara Büyükelçiliği’nde 2’nci Katip olarak görev yapmıştı. Peskov’un Türk dostu kızı Liza Peskova da Ankara'da dünyaya geldi. Peskova bu yaz Türkiye'de tatil yapmıştı.

58009ea667b0a902c47e0d0e.jpg