Erdoğan'a sarılmaya çalışan kişinin kim olduğu ortaya çıktı

Güncelleme:

Bir anda sahneye fırlayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan' a sarılmak isteyen ve sahnede kısa süreli hareketliliğe neden olan kişinin kimliği ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Şırnak'ta dün düzenlediği AKP 6'ncı Olağan İl Kongresi'ne katılarak, partililere seslendi. Erdoğan, sahneye çıkıp vatandaşları selamlarken bir vatandaş üzerine sarılmak için hamle yaptı. Vatandaşın Erdoğan'a doğru hamlesi bir anlık tedirginliğe neden oldu. Erdoğan, üzerine atlayan vatandaşa şaşkınlıkla tepki verirken, sahnede ilginç anların yaşanmasına neden oldu.

Koşarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanına gelip, sarılmak isteyen ve sahnede kısa süreli hareketliliğe neden olan kişinin, TIR şoförlüğü yapan Hüseyin Demircan olduğu öğrenildi.

Erdoğan'ın korumaları tarafından platformdan indirilen ve gözaltına alınan Demircan, emniyette ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Şırnak'ta Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı'nı kurduklarını anlatan Demircan, "Ben şehit yakınıyım. Cumhurbaşkanı'mızı çok seviyorum. Dün sahnedeyken kendisine sarılmak için sahneye çıktım; ama korumalar, yanlış anladı ve beni sahneden indirdiler. Benim başka bir amacım yoktu, sadece sarılmak istedim. Emniyette ifadem alındıktan sonra serbest bırakıldım. Böyle bir yanlış anlamaya neden olmak istemezdim. Sadece Cumhurbaşkanı'mıza sarılmak istedim."

BU NASIL KORUMA ?

Onlarca korumayı aşan vatandaşa Erdoğan da şaşkınlıkla tepki verdi. Sahnede ilginç anlar yaşandı. Bir anda neye uğradığını şaşıran Erdoğan'ın koluyla ittiği kişiyi, korumlar da kucaklayarak uzaklaştırdı. Yaşananlar “Bu adam koruma ordusunu nasıl aştı?” sorusuna yol açtı.

Seçiniz...