Erdoğan'dan flaş bedelli askerlik yorumu

Erdoğan'dan flaş bedelli askerlik yorumu
Güncelleme:

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları kurucu üyesi ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın eşi Selma Yazıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bedelli askerlik yorumunu sosyal medyadan paylaştı.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları kurucu üyesi ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın eşi Selma Yazıcı Ak Parti'nin iftarı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bedelli askerlikle ilgili soru sorduğunu Erdoğan'ın da "Söz vermeyeyim ama, Binali Beyle konuşalım değerlendirelim" değini sosyal medya hesabından paylaştı. Bu sözler sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından biri oldu.

Erdoğan'dan flaş bedelli askerlik yorumu - Resim : 1

Geçen hafta BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından gündeme getirilen bedelli askerlikle ilgili  Başbakan Binali Yıldırım  ile Milli Savunma Bakanı Fikri Işık "Gündemimizde yok" açıklaması yapmıştı. Bedelli askerlikle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da bir yorum geldi. Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları kurucu üyesi ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın eşi Selma Yazıcı geçen gün Ak Parti'nin iftarı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a  bedelli askerlikle ilgili soru sorduğunu sosyal medya hesabından açıkladı.Yazıcı Erdoğan'ın kendisine "Söz vermeyeyim ama durumunun farkındayım. Binali Bey'le konuşalım değerlendirme yapalım. Gerekirse gündeme alırız" dediğini yazdı. Yazıcı'nın bu paylaşımları sosyal medyada gündem oldu. Yazıcı, Erdoğan'ın SMA hastaları için de 'İşlemlere başladık" dediğini dile getirdi.

Erdoğan'dan flaş bedelli askerlik yorumu - Resim : 2

A Haber