Erdoğan'dan üniversite öğrencilerine kredi ve burs müjdesi

Erdoğan'dan üniversite öğrencilerine kredi ve burs müjdesi
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Öğrencilerimizin burs ve kredilerini her ay bu ödemeleri ayın 6’sı ile 10’u arasında yatırıyorduk. Kredi ve burs ödemelerini mayıs ayı için 25’inden itibaren yatıracağız” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe’de Mimar Sinan Yurduna giderek öğrencilerle iftar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iftar programında Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu eşlik etti.

Erdoğan, bugün İstanbul'daki KYK Mimar Sinan Erkek Öğrenci Yurdu’nda öğrencilerle bir araya geldi.

İftar yemeği sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilere burs ve kredi ödemeleriyle müjde verdi.

Erdoğan, "Kredi- burs ödemeleri 1'i ile 10'u arasıydı. Kredi ve burs ödemelerini mayıs ayı için bu ayın 25'inden itibaren yatıracağız. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.

Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları;

"Bizim okul hayatımız Türkiye'nin ekonomik, siyasi açıdan çalkantılı bir döneminde geçti. Ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırmak için çok çalıştık. Siz Teknofest kuşağınız. 2053 vizyonuna sahip çıkacak bir gençlik görüyorum.

Ülkemizde üniversite kapılarında öyle bir yığılma vardı ki. On öğrenciden biri girebiliyordu. Şimdi öyle değil, onda on. Açıkta bırakmıyoruz kimesyi. Üniversite sayısı 207'ye çıkardık. 81 ilin 81'inde de üniversite var."

Etiketler Erdoğan iftar program