Erdoğan'ın uçağında dikkat çeken isim

Erdoğan'ın uçağında dikkat çeken isim
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan Roma'dan dönerken uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlamıştı. Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in de uçakta olduğu ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz hafta sonu G20 Liderler Zirvesi için Roma'ya gitti. Burada dünya liderleri ile ikili görüşmelere katılan Erdoğan, zirve kapsamında düzenlenen oturumlara katıldı.

UÇAKTA GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI
Pazar akşamı yurda dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan, dönüş yolunda uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gündeme ve zirveye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, gazetecilerle bir de fotoğraf çektirdi.

Erdoğan'ın uçağında dikkat çeken isim - Resim : 1

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI
Yayınlanan fotoğraftaki en dikkat çeken isim ise eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek oldu. Daha önce Erdoğan'ın uçağında yer almayan Beyaz TV'nin Genel Yayın Koordinatörü olan Osman Gökçek, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "G20 Roma zirvesini izlemek için Roma'daydık. Türkiye'ye dönüşte Sn Cumhurbaşkanımızın uçakta yaptığı açıklamaları ve ayrıntılarını bu akşam 18.30 da Beyaz Ana Haber'de konuşacağız İzlemeniz dileğiyle" ifadelerine yer verdi.