Erkek arkadaşı tarafından öldürülen Gizem'in son görüntüsü

Erkek arkadaşı tarafından öldürülen Gizem'in son görüntüsü
Güncelleme:

Burdur'un Bucak ilçesinde, parkta tartıştığı sevgilisi olduğu öne sürülen 19 yaşındaki bir kişi tarafından öldürülen 17 yaşındaki Gizem'in son görüntüleri ortaya çıktı.

Bucak'ta bir süre Bucak Necati Topay Ticaret Meslek Lisesi'nde, aynı dönem farklı sınıflarda öğrenim gören Gizem C. ile Eren Y., 17 Mart Çarşamba günü saat 13.30 sıralarında kenti tepeden gören bir nokta olan Yunus Emre Parkı'nda buluştu. Buradaki surların alt tarafında oturan Gizem C. ile Eren Y. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Eren Y., yanındaki bıçakla Gizem C.'u boğazından bıçakladı. Genç kız kanlar içinde yere yığılırken, Eren Y. ise kaçarak evlerine gitti. Buradan polisi arayıp, olayı ihbar eden Eren Y., daha sonra evine gelen polislerce gözaltına alındı.

TUTUKLANDI

İhbar sonrası parka giden ekipler, Gizem C.'un cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Gizem C.'un cenazesi, otopsi için Antalya'daki Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Eren Y. ise tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından alınan Gizem C.'un cenazesi, Bucak'a bağlı Susuz köyü mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Lise 11'inci sınıf öğrencisi olan ve ailesiyle Susuz köyünde oturan Gizem C.'un, sınav için ilçeye geldiği öğrenildi.

SON GÖRÜNTÜLERİ

Bucak Necati Topay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde okuyan Gizem C.’un, 17 Mart günü okulda yüz yüze sınava girmek için Susuz köyünden ilçeye geldiği kaydedildi. Sabah saatlerinde babası Hasan Gizem C. ile birlikte nüfus cüzdanı için yeni fotoğraf çektirmek amacıyla fotoğraf stüdyosuna gelen Gizem C.'un, ölmeden önceki son görüntüleri de iş yerindeki güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Gizem C.'un bir arkadaşı ve babasıyla sabah saatlerinde fotoğraf stüdyosuna gelmesi, fotoğraf çektirdikten sonra ayrılması yer alıyor.