Ersan Şen'in bu videosu sosyal medyayı salladı

Güncelleme:

Katıldığı tartışma programlarındaki tepkileriyle dikkatleri üzerine çeken Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen’in sosyal medyada yayınlanan "Atatürk'le kimlerin derdi var" videosu paylaşım rekoru kırıyor.

Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen’in sosyal medyada yayınlanan bir videosu rekor kırıyor. Şen, konuşmasında "Türk milleti evladının Mustafa Kemal Atatürk’le derdi olamaz. Bak Rum’un olur, Yunan’ın olur, İngiliz’in olur, Avusturalyalının olur, başka memleketin olabilir ama Türk milletinin evladının olamaz" ifadelerini kullandı. 

Erşan konuşmasının devamında, 

"Türk milleti evladının Mustafa Kemal Atatürk’le derdi olamaz. Bak Rum’un olur, Yunan’ın olur, İngiliz’in olur, Avusturalyalının olur, başka memleketin olabilir ama Türk milletinin evladının olamaz.

Kardeşim bizim kitaplardan okumayın yabancıların kitaplarından okuyun ya, görün bakın nasıl bir bozkurt. Eleştirebilirsin 20.yüzyılın 3. On yılında konforlu koltuklarından atıp tutabilirsin. Montrö’yü niye öyle yaptı, Lozan Barış Antlaşması’nı niye böyle yaptı. Sen ondan daha iyisini yap da göreyim bakayım.

Atatürk hasta yatağında Hatay’ı Türkiye topraklarına katmış bir liderdir. Sen Suriye toprağında olan Süleyman Şah Türbesini muhafaza edemiyorsun” dedi