Erzurum İnönü İlköğretim Okulu Öğrencileri Savaş Ve Terör Mağduru Çocukları Andı

Erzurum İnönü İlköğretim Okulu Öğrencileri Savaş Ve Terör Mağduru Çocukları Andı

Savaş ve terör nedeniyle hayatını kaybeden çocukların dünyayı ağlatan acılarını anlatmak için Erzurum İnönü ilköğretim okulunda estelasyon sergisi...

Savaş ve terör nedeniyle hayatını kaybeden çocukların dünyayı ağlatan acılarını anlatmak için Erzurum İnönü ilköğretim okulunda estelasyon sergisi açılarak gösteri düzenlendi.

Savaş ve terör nedeniyle hayatını kaybeden çocukların dünyayı ağlatan acılarını anlatmak için Erzurum İnönü İlköğretim okulunda estelasyon sergisi ve gösterisi düzenlendi.

İnönü İlköğretim Okulunda gerçekleşen etkinlikte okul Müdürü Bekir Kara ve Öğretmenler Derya Erkut ve Zülküf Sümbül tarafından hazırlanan sahne sunumu ile çocukların acıları tasvir edilerek, savaş nedeniyle ölen çocukları anlatan birde sinevizyon gösterimi yapıldı.

İnönü İlköğretim okulu Müdürü Bekir Kara, burada yaptığı konuşmada, savaş ve terörün asıl mağdurunun çocuklar olduğunu söyledi.

Bekir Kara, "Yarın karşılaşabileceğimiz bu tür ortamlara hazırlıklı olmak için birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekir. Biz ne kadar güçlü olursak gerek bölgemizde gerekse diğer yerlerde o kadar gür sesimiz çıkacaktır." diyerek sözlerini tamamladı.

Sosyal proje olarak hazırlanan bu Estelesyon ve sergisi ve gösterimle ilgili birer açıklama yapan program hazırlayıcı ve sunucu okul öğretmenlerinden Zülküf Sümbül ve Derya Erkut ise;savaşta ve terörde hayatını kaybeden çocukları anmak ve yaralanan çocukların acılarına bir nebzede olsa ortak olmak istediklerini söylediler..

Hüzünlü bir sunumla başlayan program katılımcı öğretmen ve öğrencilerin estelesyon alanına birer karanfil bırakmaları ile sona erdi.