Eşi Sedat Peker'in videosunu paylaştı

Güncelleme:

Özge Peker, suç örgütü liderliğinden aranan eşi Sedat Peker'in Ahmet Kaya şarkısı dinleyip volta attığı videosunu paylaştı.

Peker'in eşi Özge Peker'in Instagram hesabından paylaştığı videoda Sedat Peker, Ahmet Kaya'nın “Nereden Bileceksiniz” isimli şarkısını dinliyor ve odada volta atıyor.

Özge Peker, videoyu “Çektiğimden haberi yoktu. Anı kalsın diye çekmiştim. Ama içimden sizlerle paylaşmak geldi.” notuyla paylaştı.

 ÖZGE PEKER KİMDİR?

Sedat Peker kadar karısı Özge Peker de kamuoyunun hep ilgi odağında oldu. Avukat olan Özge Peker eşi hapiste olduğunda onu savunan isimdi.

Özge Peker ile Sedat Peker evliliği sıradan bir evlilik değil. Birlikteliklerinin yarısı demirparmaklıklar arasında geçmiş. Bir çok çifti yıpratacak hayat onları birbirine daha çok bağlamış. Nihayetinde Sedat Peker hapisten çıktığı anda Özge Peker ile nikahlanmıştı. 

Sedat Peker ile Özge Peker'in biri kız biri oğlan iki çocukları var. Kızlarının ismi Lina Filiz. 8 yaşındaki oğullarının ismi ise Boğaçhan Talha... Boğaçhan Talha Diriliş dizisiyle gündeme geldi. Tilan Peker ise Sedat Peker'in hayatındaki ikinci kadın. Kızına çok düşkün olan Sedat Peker, onunla birlikteyken 'baba'lığın hakkını veriyor.