Eşinden kaçıp eski eşine sığındı, başına gelmeyen kalmadı!

Güncelleme:

Denizli’de yeni eşinden şiddet görüp sığındığı eski eşi tarafından 24 saat bir oto tamirhanesinde alıkonulan kadının imdadına polis ve itfaiye ekipleri yetişti.

Olay, Merkezefendi ilçesi Sümer Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Raziye S., yeni eşi tarafından darp edilince eski eşi Mehmet K.'ya sığındı. Ancak Raziye S., Mehmet K tarafından 24 saati aşkın süre boyunca sanayi içerisinde oto tamirhanesinde üzerine kapı kilitlenerek alıkonuldu.

İÇERDEN VALİZİYLE BİRLİKTE ÇIKTI

Şarjı biten çaresiz kadın, üzerine kitlenen kepenge vurarak, saatlerce yardım çığlığı attı. Yanında şarj aleti bulunmayan Raziye S., işyerinde saatler sonra bulduğu şarj aleti ile telefonu şarj etti.

Telefonun açılmasıyla umutlanan kadın, 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ve polis ekipleri, kilidi kırarak kepengi açtı. Saatler sonra açılan kapının arkasında valizleri ile birlikte çıkan kadının yüzündeki mutluluk dikkatlerden kaçmadı. Ekipler, alıkonulan ve sağlık durumu iyi olan kadını polis merkezine götürdü.

YENİ EŞİ DE OLAY YERİNE GELDİ

Eşinin alıkonulduğundan habersiz olan Ramazan Y’nin, saatlerce Raziye S.'a ulaşma çabası sonuçsuz kaldı. Raziye S.'ın ısrarla çalan telefonunu açmasıyla durumdan haberdar olan Ramazan Y. de olay yerine geldi.

Kilitli kaldığı işyerinden kurtarıldıktan sonra konuşan Raziye S., “Ramazan Y. ile birlikteliğim olduğu için boşandık. Beni eski eşimden kurtarmaya çalışıyordu kendince. Eşim Ramazan Y. kendisi beni aradı” dedi.
 

Seçiniz...