Eşini öldürüp ''gidin evden alın'' demişti... Gerçek ortaya çıktı

Eşini öldürüp ''gidin evden alın'' demişti... Gerçek ortaya çıktı
Güncelleme:

Antalya'da ayrı yaşadığı eşini silahla öldüren ve polisi arayıp "Karımı öldürdüm gidin evden alın" diyen kişi Mersin'e yakalandı.

Antalya'da bir süredir ayrı yaşadığı eşi N.I.'yi (37) başına tabancayla ateş edip öldüren ve polisi arayıp "Karımı öldürdüm, gidin evden alın" diyerek kaçan Ö.I. (46), Mersin'de yakalandı. I.'ın 28 yıl önce de ilk eşini öldürdüğü ortaya çıktı.

Kepez ilçesindeki olay, 18 mart Pazartesi saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İkinci evlilikleri olan ve bir süredir ayrı yaşadığı N.I.'nın yanına gelen Ö.I., tartışma sonrasında eşinin başına tabancayla bir kez ateş edip kaçtı.

Bir süre sonra polisi arayan Ö.I., "Karımı öldürdüm, gidin evden alın" dedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan ekipler, çilingir yardımıyla kapıyı açıp içeri girince N.I.'ı kan içinde buldu.

Sağlık ekipleri, I.'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. N.I.'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından toprağa verildi.

MERSİN'DE YAKALANDI

Polis, olaydan sonra kaçan Ö.I.'ın Mersin'in Tarsus ilçesinde olduğunu belirledi. Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, Ö.I.'ı ilçede gözaltına aldı.

İLK EŞİNİ DE ÖLDÜRMÜŞ

Üzerinden sahte kimlik çıkan Ö.I.'ın 1991 yılında eski eşini öldürüp cezaevinde yattığı, 'kasten öldürme' suçu dahil 7 suçtan arama kaydının bulunduğu belirlendi.

DHA

Etiketler cinayet antalya detay