Eskişehir'de Atasay Altın Çadırı günleri

Eskişehir'de Atasay Altın Çadırı günleri

Atasay'ın resmi açılışını yarın Eskişehir'de yapacağı Altın Çadırı Günleri kapsamında özel müşterileri için satışa sunduğu ve fiyatları 30 ila 25 bin lira arasında değişen indirimli mücevherler yoğun ilgi gördü-Atasay Kuyumculuk Franchising Müdürü

Atasay, Eskişehir'de bu yıl 4'üncüsünü düzenlediği ve resmi açılışını yarın yapacağı Altın Çadırı Günleri kapsamında özel müşterileri için indirimli altın ve pırlanta ürünlerini satışa sundu.

Atasay Kuyumculuk Franchising Müdürü İsmail Danacı, Eskişehir'de bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen etkinlikle, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2010 yılından beri Atasay Altın Çadırı organizasyonunu düzenlediklerini belirterek, ilk 3 yıl sadece İstanbul'da yaptıklarını, bu yıl gelen talepler doğrultusunda Adana, Ankara ve Eskişehir'de düzenleme kararı aldıklarını bildirdi.

Çadır günleri kapsamında 14 ve 22 ayar altın ve pırlanta ürünleri indirimli olarak satışa çıkardıklarını dile getiren Danacı, "Atasay, lüksün ulaşılabilir olduğu kavramını tüketiciye ulaştıran en önemli marka konumunda. Bu organizasyondaki amacımız da markamızın bilinilirliğini arttırarak, daha geniş müşteri segmentine ulaşmak ve bununla beraber mücevherin ulaşılabilir olduğunu tüketiciye, nihai müşteriye daha iyi anlatabilmek" dedi.

Ürünlerin 30 lira ve 25 bin lira fiyat aralığında olduğunu ifade eden Danacı, "Tüm ürün gruplarında pek çok alternatifimiz mevcut. Şu anda alım avantajlarımız hat safhada bazı ürünlerde maliyetine hatta bazı ürünlerde zararına satıyoruz. Bununla beraber geçen yıla göre, bu yılın avantajı var. Altın fiyatlarının yüzde 20 düşmesi, buradaki fiyatlara da olumlu yönde yansıdı. Maliyetine satışlarımız varken, altın fiyatlarının da bin 700 den bin 200 ons seviyelerine gelmesiyle gerçekten kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor. Tüm halkımızın bunu değerlendirmesini, bu fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz" diye konuştu.

- Çadırın tek parça en pahalı mücevheri 20 bin liralık pırlanta kolye alıcı bekliyor

Danacı, altın ve pırlantaya eşit talep olduğuna dikkati çekerek, özellikle düğün hazırlığı yapanların, altın alışverişi için çadır günlerini beklediğini açıkladı.

Mücevherlerin normal satış fiyatıyla, çadır fiyatını ve aradaki farkı monitörler aracılığıyla vatandaşların görebildiklerini aktaran Danacı, ürünler hakkında bilgi vererek, şöyle devam etti:

"Çadırımızın tek parça, en pahalı ürünü olan pırlanta gerdanlığın fiyatı 26 bin 925'den, 20 bin 920 liraya iniyor. Yüzde 25'i kadar para puan hediye ediyoruz. Müşterilerimiz para puanlarını 1-31 Ocak'ta Atasay mağazalarından yaptıkları alışverişlerde değerlendirebiliyorlar."

Altın Çadırı'nda alışveriş yapan müşteleriler ise indirimli satışlardan memnuniyet duyduklarını dile getirerek, etkinliğin her sene yapılmasını istedi.

Resmi açılışı yarın yapılacak ve 8.30 ile 22.00 saatleri arasında açık olacak Altın Çadırı, 8 Aralık'ta sona erecek.

Muhabir: Yıldız Nevin Gündoğmuş
Yayınlayan: Mürsel Çetin