Eskişehirdeki Kazalar Mobese Kameralarında

Eskişehirdeki Kazalar Mobese Kameralarında

ESKİŞEHİR'de meydana gelen yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazaları, Emniyet Müdürlüğü'nün mobese kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.Em...

ESKİŞEHİR'de meydana gelen yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazaları, Emniyet Müdürlüğü'nün mobese kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde meydana gelen trafik kazalarından bazılarının mobese kamera görüntülerini basın kuruluşlarına dağıttı. Mobese kamera görüntülerinde yolun karşısına geçmek isteyen bir kadına motosiklet çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü de yere düşüyor. Yerdeki kadın, gelen araçların altında kalmamak için yerde sürünerek yaya kaldırımına doğru gidiyor.

Başka bir görüntü de ise kent içi yolcu taşımacılığı yapan tramvay öne çıkan bir kişiye çarpıyor. Tramvayın çarptığı kişi yana savruluyor. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nün yanındaki Atatürk Caddesi Orman Bölge Müdürlüğü önündeki kazada ise motosiklet sürücüsü bir otomobile çarpıyor. Çevre yolundaki kazada da otomobil önünde giden traktörün tali yola dönmesinin ardından römorka çarpıyor. Otomobil yan ve üst tarafı sökülüyor.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, mobese kameraları sayesinde birçok asayiş olayına kısa sürede müdahale edildiğini ve olayların faillerinin yakalandığını belirtti.

SS(EK/BT)