Eskişehirspor'un Kaptanı Sezgin Coşkun:

Eskişehirspor'un Kaptanı Sezgin Coşkun:

- "Önümüzde Galatasaray maçı var. İçeride 4 maç oynayacağız. Ligde kalma umudumuzun artması için bu maçlarda 4'te 4 yapmamız lazım"- "Çok önemli maçlar oynayacağız. Bu maçlar kaderimizi belirleyecek"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor'un kaptanı Sezgin Coşkun, Spor Toto Süper Lig'de kalma hedefinde iç sahada yapacakları 4 maçı kazanmaları gerektiğini söyledi.

Deneyimli savunma oyuncusu, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, zorlu bir dönemden geçtiklerini ifade etti.

Ligde telafisi olmayan maçlara çıkacakları dönemin başladığını vurgulayan Sezgin, şöyle konuştu:

"Durumumuza baktığımız zaman, her maçı final havasında oynuyoruz. Bu da üzerimizde stres ve sıkıntı yapıyor. Maçları kazanmak için sahaya çıkıyoruz kazanmak için bir şeyler yapıyoruz. Tabii bir de kaybetmeme korkusu var. Bunlar istediğimiz oyunu sergilemekte sıkıntı çıkarıyor. Şimdi önümüzde Galatasaray maçı var. İçeride 4 maç oynayacağız. Ligde kalma umudumuzun artması için bu maçlarda 4'te 4 yapmamız lazım. Her şey elimizde. Takım olarak da bunun bilincindeyiz. Bunun için çabalıyoruz, düşünüyoruz, birlik ve beraberlik içerisinde devam ediyoruz."

- "Daha hiçbir şey bitmiş değil"


Saha içindeki mücadelenin yanı sıra saha dışında şehir ve taraftarın da kenetlenmesi gerektiğini dile getiren Sezgin, şunları söyledi:

"Bu sinerjiyi birlikte oluşturmamız lazım, çünkü çok önemli haftalara giriyoruz. Çok önemli maçlar oynayacağız. Bu maçlar kaderimizi belirleyecek artık. Daha hiçbir şey bitmiş değil her şey elimizde. Bunlardan iyi sonuç alırsak inşallah ligde kalacağız. Buna biz inanıyoruz, gerçekleştireceğimize de inanıyoruz. Dediğim gibi sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz. Bu sıkıntıyı hep birlikte aşacağız. Umarım bunu Galatasaray maçı ile başlatıp daha sonraki ihtiyacımız olan maçlarda da galibiyetleri alacağız inşallah. Eğer birlik beraberlik içerisinde olmazsak, tek taraflı bu iş olmaz. Hep birlikte olmamız lazım."