Fatih Altaylı: Tam kapanma olmayacak

Fatih Altaylı: Tam kapanma olmayacak
Güncelleme:

Tüm Türkiye'nin gözü Kabine Toplantısı'nda çıkacak kararlara çevrilirken Fatih Altaylı'dan tam kapanmayla ilgili çarpıcı bir yorum geldi.

Artan vaka sayıları nedeniyle tam kapanma senaryoları konuşulurken gözler bugünkü kritik toplantıya çevrildi. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın alınan yeni tedbir kararlarını duyurması beklenirken, Habertürk yazarı Fatih Altaylı'dan dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Gazeteci Fatih Altaylı, bugünkü yazısında 'Kapanma' başlıklı bölümünde, kabine toplantısında gündeme geleceği belirtilen tam kapanmaya değindi.

Herkes bugün Bakanlar Kurulu’ndan nasıl bir karar çıkacağını ve tam kapanma olup olmayacağını merak ederken, gazeteci Altaylı "Tam kapanma falan beklemeyin. Böyle bir şey olmayacak." ifadelerini kullandı.

KRİTİK KABİNE TOPLANTISI'NDA
Ramazan ayı içerisinde alınacak olan yeni ve ilave tedbirlerin masaya yatırılacağı Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı bugün saat 15.00'de başladı.

Bilim Kurulu tavsiyeleri Bakanlar Kurulu'nda değerlendirildikten sonra yeni kararlar Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak.

Habertürk