Fenerbahçe - Real Madrid Maçının Ardından

Fenerbahçe - Real Madrid Maçının Ardından

Fenerbahçe, Turkish Airlines Euroleague Play-off turu ilk maçında kendi evinde İspanya temsilcisi Real Madrid'i 75-69 mağlup etti.

Fenerbahçe, Turkish Airlines Euroleague Play-off turu ilk maçında kendi evinde İspanya temsilcisi Real Madrid'i 75-69 mağlup etti.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Başantrenörü Zelimir Obradovic, Play-off'lara güzel başladıklarını vurgulayarak, "Taraftarımız desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum ama perşembe günüde inşallah aynısı olur ve desteklerini devam ettirirler. Play-off'da önemli olan sonuçlardır. Şu anda seride 1-0 öndeyiz. Bu maçı unutup Perşembe günü oynayacağız maça odaklanmalıyız. İlk yarıda çok iyi oynadık. 3. Çeyrekte hatalarımız oldu. Şampiyon karşısında nasıl oynamazı gerektiği öğrenmemiz gerekiyor. Sakinleşip Perşembe günü maça hazırlanmamız gerekiyor" diye konuştu.

KOSTAS SLOUKAS: "SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ"

Fenerbahçe sporcusu Kostas Sloukas, iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Zor bir maçtı. Maç başlamadan önce bunun zorluğu biliyorduk. Ritmi elimizde tuttuk. İkinci maç çok farklı olarak. Sonuna kadar savaşacağız. Saha avantajımızı her zaman önemli ikinci maç daha zorlu olacak" dedi.

REAL MADRİD CEPHESİ

İspanya temsilcisi Real Madrid'in Başantrenörü Pablo Laso, Fenerbahçe'yi tebrik ettiğini söyleyerek, "Maça iyi başladık. Ritmi yakalamıştık ama top kayıpları ile birlikte ritmi Fenerbahçe'nin eline verdik. Fenerbahçe çok akıllı bir takım ve sonuna kadar mücadele ediyor. Biz de buraya tatil için gelmediğimizi ikinci yarıda gösterdik. Önümüzde uzun bir seri var. Bu maçı unutup ikinci maça bakmalıyız. Fenerbahçe iki maçta da favori olarak gösteriliyor. Ama biz mücadele etmeliyiz" diye konuştu.

RUDY FERNANDEZ: "İKİNCİ YARIDA OYNADIĞIMIZ GİBİ OYNARSAK ŞANSIMIZIN OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Real Madrid sporcusu Rudy Fernandez, kendileri için zorlu bir maç olduğunu belirterek, "İkinci yarıda iyi savunma yaptık. Önümüzde uzun bir seri var. İkinci yarıda oynadığımız gibi oynarsak şansımızın olacağını düşünüyorum" dedi.