Fenerbahçe'den Uşaklı Emre'ye derbi daveti

Fenerbahçe'den Uşaklı Emre'ye derbi daveti

Fenerbahçe yönetimi, doğuştan engelli 21 yaşındaki sarı-lacivertli takım hayranı Uşaklı Emre Kayhan'ı, doğum günü olan 20 Kasım'da Galatasaray derbisine davet etti.

Doğuştan serebral palsi (beyin felci) hastası olan ve sadece sol ayağını kullanabilen 21 yaşındaki Fenerbahçe hayranı Emre Kayhan, doğum gününde, sarı lacivertli takımın Galatasaray ile oynayacağı derbi maçı izleyecek.

Fenerbahçe yönetimi, Uşak merkeze bağlı İlyaslı köyünde yaşayan ve sarı-lacivertli takıma tutkusundan haberdar olması üzerine, Emre Kayhan'ın hayalini gerçekleştirmek için harekete geçti.

Ailesiyle temasa geçen kulüp yöneticileri Emre ve yakınlarını 20 Kasım Pazar günü oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisine davet etti.

Anne Serpil Kayhan, Fenerbahçe yönetiminden aldıkları haberin Emre'yi çok mutlu ettiğini belirtti.

Derbinin, oğlunun doğum günü 20 Kasım'da oynanacağını belirten anne Kayhan, "Oğlumun en büyük hayalinin doğum gününde gerçekleşmesi çok anlamlı oldu. Türkiye'nin en büyük derbisi Ülker Stadı'nda oynanacak ve Emre bu maçı doğum gününde locadan izleyecek. Oğlum ve biz çok özel bir gün yaşayacağız. Oğluma bu hediyeyi veren Fenerbahçe yönetimine camiasına teşekkür ediyorum. Emre, haberi aldığından bu yana çok mutlu ve heyecanlı." diye konuştu. 

Konuşma güçlüğü yaşayan Emre ise derbiyi Fenerbahçe'nin 2-0 kazanacağını belirterek kulüp yöneticilerine teşekkür etti. 

Vücudunun kontrol edebildiği tek organı olan sol ayak parmaklarıyla bilgisayar başına geçen Emre, "Fenerbahçe benim tutkum, ailem. Beni maça davet ettikleri için çok mutlu ve heyecanlıyım. Bana en güzel doğum günü hediyesini verdiler." ifadelerini yazdı.

AA