FETHİYE BEŞKAZA GAZETESİ’NE BİR ÖDÜL DAHA

FETHİYE BEŞKAZA GAZETESİ’NE BİR ÖDÜL DAHA

Muğla Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl 24 Temmuz tarihinde düzenlenen basın gecesi bu yılda “2011 Yılı Muğla Basın Başarı Ödülleri”ne sahne oldu. Muğla Karabağlar’daki tesislerde düzenlenen basın gecesinde Muğla Gazeteciler Cemiyeti seçiciler

Muğla Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl 24 Temmuz tarihinde düzenlenen basın gecesi bu yılda “2011 Yılı Muğla Basın Başarı Ödülleri”ne sahne oldu. Muğla Karabağlar’daki tesislerde düzenlenen basın gecesinde Muğla Gazeteciler Cemiyeti seçiciler kurulu tarafından ödül alan gazeteciler başarı plaketlerini törenle aldılar. Fethiye basın camiasından da “2011 Yılı Basın Başarı Ödülüne” layık görülen; yerel yazılı basın, yerel görsel basın ve yaygın basın dallarında toplam 22 gazeteci ödüllerini teslim aldı.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen basın gecesine Muğla Vali yardımcısı Metin Demirel, Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve belde belediye başkanları, Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaç’ın manevi oğlu Şadan Gökovalı, Sivil toplum kuruluşu başkanları ve temsilcileri ile Muğla ve ilçelerinde görev yapan çok sayıda gazeteci katıldı. Muğla Gazeteciler Cemiyeti seçiciler kurulu tarafından “Haber” dalında ödüle layık görülen Beşkaza Postası Gazetesi muhabiri Gökhan Ayyıldız başarı plaketini teslim aldı. Gazeteci Gökhan Ayyıldız’a başarı plaketi Muğla Milletvekili Nurettin Demir tarafından verildi.

Fethiye her sektörde olduğu gibi basın ve medya dalında da başarısını Muğla genelinde bir kez daha göstermiş oldu.