FETÖ'nün tüyler ürperten planı: ''Etlerini kesip''

FETÖ'nün tüyler ürperten planı: ''Etlerini kesip''

Rottrerdam İslam Üniversitesi (IUR) Rektörü Prof. Ahmet Akgündüz'den FETÖ'cülerle ilgili şoke eden iddia.

Rottrerdam İslam Üniversitesi (IUR) Rektörü Prof. Ahmet Akgündüz, Cemaatçilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için "Cumhurbaşkanını öldürmeyeceğiz dilim dilim kesip etlerini çevreye dağıtacağız" dediğini öne sürdü.

“Kuran ve peygamber, AK Parti - Fethullah Gülen cemaati ittifakını emretti” ifadesiyle sıkça tartışılan Rottrerdam İslam Üniversitesi (IUR) Rektörü Prof. Ahmet Akgündüz, Vahdet gazetesine verdiği röportajda ise daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve yakın çevresini uyardığını iddia etti.

“Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında çok hain biri olduğunu bir dostum vasıtasıyla duydum. İlgili yerlere ilettim” diyen Ahmet Akgündüz, şöyle devam etti:

 “Bir dostum vasıtası ile duydum ben. Duydum ki; Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında çok hain bir adam var. Bu bilgiyi yetkili yerlere ilettim. ‘İsim ver?’ dediler. ‘Yahu isim vermediler. Nerden bileyim? Bulun onu işte’ dedim. Hem de ne zaman biliyor musunuz bu 25 Aralık 2015’te. Vasıta olan dostumun ilettiğine göre FETÖ’cü adam diyormuş ki: ‘Cumhurbaşkanını öldürmeyeceğiz. Dilim dilim kesip etlerini çevreye dağıtacağız. ’Şimdi görüyoruz ki bahsedilen en yakınındaki FETÖ’cü başyaver çıktı. Yani ben çok önceden böyle bir darbe girişimi olacağını biliyordum” şeklinde konuştu.

"HZ. İSA OLDUĞUNU SAVUNDULAR"

FETÖ’cülerin böyle bir darbe girişiminde bulunacağını bildiğini kaydeden Prof. Akgündüz, “1978’de Gaziantep’te Fetullah Gülen’in en yakın talebelerinden biri ile sabah namazına kadar Nur Medresesi’nde tartıştık. Onlar Gülen’in Hz. İsa olduğunu savundular. Ben de sabah namazına kadar böyle bir hadise olmadığını savundum. Sabah namazını kılıp dövüşken bir şekilde ayrıldık birbirimizden” diye konuştu. 

"8 ÜLKEDE HİLAFET İLAN EDECEKLERDİ"

Son olarak Ahmet Akgündüz şunları söyledi: TSK’ya, polise, emniyete her yere yerleşmelerindeki amaç devleti ele geçirmekti. Bunda hiç şüphem yok. Daha da ileri gideyim geçmişte onlarla birlikte olup sonradan kopanlardan duyduğuma göre, 7-8 tane İslam devletini ele geçirip kendine göre hilafet ilan edeceklermiş. Aynı şeyi 9 yıl önce Körfez ülkelerinden birinin bakan yardımcısı da bizzat bana söyledi. Öte yandan Türkiye’de yapılan darbe girişiminin arkasında Amerika, Almanya, Fransa, İngiltere başta olmak üzere batılılar var. Koordinatör batıdır, lokomotif ise FETÖ’cü hainlerdir.

 

alyy-(1)-001.jpg

Kaynak: Vahdet Gazetesi