Fidandan ağaca...

Fidandan ağaca...

Kadın girişimciler için 10 adımda sosyal medya ile iş büyütme...

Sosyal medya pazarlaması hakkında fazla bilginiz olmadığı için hedef kitlenize ulaşıp işinizi büyütme fırsatlarını kaçırdığınızı mı düşünüyorsunuz? Yalnız değilsiniz.

6 Mayıs Pazartesi günü, kadın işgücünün destekleyicisi Halkbank’ın düzenlediği Kadın Girişimcilere Özel Ücretsiz Eğitim Programı’nda saat tam 10’da buluşalım. Sosyal medya ile işinizi büyütmenin yollarını ve e-iş fırsatlarını paylaşalım. Bu seminerde, Facebook, Linkedin, Twitter ve Pinterest gibi sosyal medya platformlarını kullanarak işinizi yeni müşterilerle nasıl buluşturacağınızı ve varolanları nasıl elinizde tutacağınızı öğreneceksiniz.

Kendi işinizi kurmak istiyorsanız veya çalışıyor ama ikinci bir gelir fırsatı yaratmak istiyorsanız, bu eğitim programı tam size göre. Günde sadece bir saat ayırarak uygulayabileceğiniz etkili taktiklere, başaranlardan ilham almaya ve yenilikçi e-iş fikirlerine hazır olun.

Konuşmacı: Oya Yaşayan

Boğaziçi Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü mezunu.

Dijital pazarlamanın hemen her alanında 2 senesi kendi şirketinde olmak üzere 15 yıllık sektör tecrübesi var. ideefixe.com, Ericsson, DDB, OMD’de çalıştı. WPP network ajansı olan performans pazarlama şirketi Quisma’da Genel Müdür olarak görev yapıyor.

Uzmanlık alanları, dijital pazarlama stratejisi, iş hedefleri odaklı dijital kampanya kurguları, sosyal medya ve Google kampanya yönetimi ve e-ticaret.

Proje yönetimini üstlendiği web bazlı projelerle New York Advertising Festival, Cannes Media Lions, Horizon Awards ve IAB Mixx Awards'dan ödülleri var.

Aynı zamanda sektörel bir dernek olan IAB’de 6 yıldır yönetim kurulunda hizmet veriyor ve çeşitli dijital eğitim seminerlerinde konuşmacı olarak rol alıyor.

Oya Yaşayan, evli ve bir çocuk annesi.

\"halkbank_egitim_banner-(1).jpg\"