Galatasaraylı Futbolcu Podolski: "Pozisyon Ofsayt Değildi"

Galatasaraylı Futbolcu Podolski: "Pozisyon Ofsayt Değildi"

Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında oynanan erteleme maçında Galatasaray ile Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında oynanan erteleme maçında Galatasaray ile Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından

açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı oyuncu Lukas Podolski, bulduğu golün ofsayt sayılmasının yanlış olduğunu dile getirdi.

Kendileri açısından bir golün verilmemiş olmasının acı olduğunu söyleyen Podolski, "Ofsayt değildi. Tribünde taraftarların hepsi görmüştür. Golü atmış olsak 1-0 öne geçmiş olacaktık. Sonucu etkileyen böylesine bir karar verilmesi yazık oldu" diye konuştu.

Alman futbolcu sözlerine şöyle devam etti;

"Böyle bir şeyi kabul etmemiz mümkün değil. Kazanmak için çıkıyoruz. Birkaç pozisyonumuz vardı. Kendi sahamızda berabere kaldığımız için asla sevinmedik. Kazanmak istiyorduk. Kesinlikle herkesin üzgün olduğunu düşünüyorum. Hiçbir oyuncu sevinmedi, birbirini tebrik etmedi. Sevinç gösterisinde bulunmadı. Belki onlar bir puan aldıkları için mutlu olmuşlardır."

Lukas Podolski, kendisinin şampiyonlukta Beşiktaş'ı favori göstermesiyle ilgili ifadelerine açıklık getirerek, "Sonuçta önce Fenerbahçe ile oynuyoruz. Tabii ki, bunun bu şekilde manipüle edilmesini anlayabiliyorum. Alakası yok. Bu şekilde yansıtılması yanlış. Lig sıralamasında kim birinci ise onu favori gösteriyorum. Beşiktaş birinci. Şu anda 5 puan farkla lider. Benim lig liderini şampiyonlukta favori göstermemden doğal bir şey olamaz" dedi.