Gaziantep Botanik Bahçesine Akın Etti

Gaziantep Botanik Bahçesine Akın Etti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin Gaziantep'te Bahar temalı şenliği Botanik Bahçesinde başladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin Gaziantep'te Bahar temalı şenliği Botanik Bahçesinde başladı. Botanik Bahçesi ve Kavaklıkta yapılan etkinlikler halkın yoğun ilgisini çekti.

Botanik bahçesinde, daha önce çocuklarla yapılan "Botanik Dünyasına Yolculuk", "Okullar Yeşeriyor", "Doğanın Sesi", "Tuvallerde Botanik", "Bahçıvan Çocuklar", "Sessiz Doğa", "Genç Botanikçiler", "Hisseden Doğa, "Engelsiz Doğa", "Bağımsız Doğa" atölye çalışmalarının sonuçları sergilenirken, bir tarafta palyaçolarla yüz boyama, Çocuk Sanat Merkezi tarafından ebru, resim ve el sanatları atölyeleri yapıldı. Bahçesinin içinde kurulan sahnede "Doğanın Sesi Korosu" doğa şarkılarını seslendirirken, Hula Hop Gösterisi, Büyükşehir Belediye Bandosu performansları yer aldı. Ayrıca, Botanik Bahçesi ve Kavaklık boyunca palyaço bandosuna peşine takılan çocuklar uzun yürüyüşler yaptı. Kavaklıktaki sahnede de yine Büyükşehir Belediyesi Bandosu konseri, Halk Oyunları Topluluğu gösterileri ve yine Hula Hop gösterileri yer aldı. Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ve Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı işbirliği ile düzenlenen etkinliklere Büyükşehir Belediyesi Başkan vekilleri Mehmet Durdu Yetkinşekerci ve Osman Toprak katıldı. Öte yandan etkinlik alanını ziyaret eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, çocuklarla ve vatandaşlarla yakından ilgilenerek, onlarla sohbet etti.

Etkinlikler, gösteri, performanslar ve Büyükşehir Belediyesi THM Topluluğu Bahar Şarkıları'ndan oluşacak İkindi Sazı programı ile devam edecek.