Gaziantep Polis Gücü Spor Kulübü Hokey Takımı, Emniyet Müdürü Ömer Aydın’la Bir Araya Geldi

Gaziantep Polis Gücü Spor Kulübü Hokey Takımı, Emniyet Müdürü Ömer Aydın’la Bir Araya Geldi

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gaziantep Polis Gücü Spor Kulübü Hokey Takımı, Emniyet Müdürü Ömer Aydın ile bir araya geldi.

- Gaziantep Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gaziantep Polis Gücü Spor Kulübü Hokey Takımı, Emniyet Müdürü Ömer Aydın ile bir araya geldi.

Gaziantep Polis Gücü Spor Kulübü Hokey Takımı 17-21 Mayıs 2013 tarihinde Slovakya'da düzenlenen Avrupa Erkekler Kulüp Şampiyonası Challenge III Turnuvasında Türkiye'yi Avrupa’da temsil ederek Finlandiya, Danimarka ve Bulgaristan’ı mağlup ederek şampiyon oldu. Turnuvada Avrupa şampiyonu olan takım, öğle yemeğinde Emniyet Müdürü Aydın ile bir araya geldi. Yemeğe Antrenör Yusuf Kasım, Yardımcı Antrenör Kahraman Özgür İğneler, İdari Menajer Celal Akarçay, Polis Gücü Spor Kulübü Başkanı Hilmi Tütüncüler, Başkan Yardımcıları Mehmet Kaplan, Mustafa Güven, Yusuf Şahin ve Mehmet Gülenler, Gençlik Spor İl Hokey Temsilcisi Ali Koç, kulüp yönetimi ve emniyet müdürlüğü temsilcileri katıldı.

Avrupa Şampiyonluğunu ilk olarak Türkiye’ye sonrasında Gaziantep’e getirdikleri için sporcuları tebrik eden Emniyet Müdürü Aydın, “Gaziantep Polis Gücü Spor Kulübü Hokey Takımı Slovakya' da düzenlenen Avrupa Erkekler Kulüp Şampiyonası Challenge III Turnuvasında Finlandiya, Danimarka ve Bulgaristan takımlarını mağlup ederek Avrupa Şampiyonu olmasından gurur duyuyorum. Avrupa Şampiyonluğunu ilk olarak Türkiye’ ye sonrasında Gaziantep’e getirdikleri için yürekten tebrik ediyorum. Polis Gücü Spor Kulübünün geçtiğimiz 10 yıl içerisinde yüzlerce sporcuyu kulüp çatısında bir araya getirerek birçok gencimize spor yapma imkanı sağladı. Spor sayesinde gençlerimiz kötü alışkınlıklardan uzak durma imkânı yakalayarak gençlerimiz eğitimle birlikte sporla ilgilenmenin en güzel örneklerini sergilediler. Kısıtlı imkanlarla faaliyet gösterip ciddi başarılara imza atan başta sporcular olmak üzere yöneticilere ve kıymetli işadamlarına teşekkür ederim. Emniyet teşkilatı toplumun ulaşılmamış kesimlerine ulaşmış ulaşmaya da devam edecektir. El birliği ile sosyal sorumluluk projesi ile Gaziantep Emniyet Müdürlüğü olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Amatör spor dallarına sahip çıkılması önemlidir. Yakalanan başarının azim ve inançla yapılan çalışmaların bir neticesi olarak görüyorum ve emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Gaziantep Polis Gücü Spor Kulübü Hokey Takımı, 2003 yılında sokak çocukları, madde bağımlısı ve maddi durumu iyi olmayan gençleri bir araya getirmek üzere faaliyetlerine başlamış, Gaziantep Polis Gücü Spor Kulübü Hokey Takımında, 12 yaş grubunda 16 sporcu, 14 yaş grubunda 18 sporcu, 16 yaş grubunda 22 sporcu, 18 yaş gurubunda 20 sporcu, 21 yaş altı genç erkekler grubunda 18 sporcu ve büyükler grubunda 18 sporcu olmak üzere toplam 112 sporcu bulunuyor. 2003 - 2013 yıllarında 1 defa Avrupa 3.sü, 12 defa Türkiye Şampiyonu, 4 defa Türkiye 2.si ve 3 defa da Türkiye 3.sü oldu.

Gaziantep Polis Gücü Spor Kulübü Hokey Takımı Başkan Yardımcısı Mehmet Kaplan tarafından alınan cumhuriyet altınları sporculara hediye edildi. Emniyet Müdürü Ömer Aydın’a ise takımın 27 numaralı forması Kulüp Başkanı Hilmi Tütüncüler tarafından takdim edildi.