Gaziantep'te Diriliş Başkanları Derneği’nden Kılıçdaroğlu’na Tepki

Gaziantep'te Diriliş Başkanları Derneği’nden Kılıçdaroğlu’na Tepki

GAZİANTEP'te, Diriliş Başkanları Derneği üyeleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik...

GAZİANTEP'te, Diriliş Başkanları Derneği üyeleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik söylemlerinden dolayı protesto etti.

Öğle saatlerinde Balıklı Meydanı'nda toplanan dernek üyeleri pankart ve dövizler açarak Kılıçdaroğlu'nu protesto etti. Grup adına konuşan Diriliş Derneği Başkanları yöneticisi Mehmet Cüneyt Özekici, Kemal Kılıçdaroğlu'nu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik söylemlerinden dolayı kınadıklarını ifade etti. Kılıçdaroğlu'nun biran evvel özür dilemesi gerektiğini ifade eden Özekici, şöyle dedi:

"Geçtiğimiz günlerde bir vakıf kurumunda yaşanan talihsiz olayla alakalı olarak Sema Ramazanoğlu'na sarf edilen edepsizce ve ahlak dışı sözlerinden dolayı başlayan polemikle ilgili olarak Kemal Kılıçdaroğlu biran önce özür dilemelidir. Önce ana muhalefet genel başkanlığı nedir ne demektir bunları öğrensin."

FOTOĞRAFLI