Gaziantep'te Gösteri Maçı

Gaziantep'te Gösteri Maçı

Kardeşlik Ligi Turnuvası kapsamında Suriye karmasıyla , eski futbolculardan oluşan Türkiye karması karşı karşıya gelecek.

GAZİANTEP (AA) - Kardeşlik Ligi Turnuvası kapsamında Suriye karmasıyla, eski futbolculardan oluşan Türkiye karması karşı karşıya gelecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde Gaziantep Valiliği, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Şehitkamil Belediyesi tarafından organize edilen "Kardeşlik Ligi" turnuvası kapsamında kapanış töreni düzenlenecek.

Tören dolayısıyla Suriyeli sporculardan oluşan karma takımla, eski futbolculardan Ali Gültiken, Hasan Şaş, Rüştü Reçber, Tuncay Şanlı, Ali Cansun, Feyyaz Uçar, Hasan Özer, Mehmet Yılmaz, Mustafa Özer, Mustafa Özkan, Ömer Çatkıç, Semih Yuvakuran, Tugay Kerimoğlu, Uğur Boral, Veysel Cihan ve Yasin Sülün'den oluşması beklenen Türkiye karması barış ve kardeşlik için sahada gösteri maçı yapacak.

Müsabaka 17 Nisan Pazar günü saat 12.00'de Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanacak.

Gösteri maçına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılması bekleniyor.

Kardeşlik maçının yapılacağı Kamil Ocak Stadyumu'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanı Rasim Arı, gösteri maçı için son hazırlıklar için çalıştıklarını belirtti.

Her şeyin gayet güzel bir şekilde ilerlediğini aktaran Arı, halkı ücretsiz düzenlenecek karşılaşmayı izlemeye davet etti.

Gaziantep Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir de Kamil Ocak Stadyumu'nu muhteşem gösteri maçına hazırladıklarını ifade ederek, böylesine anlamlı projeyi Gaziantep'te gerçekleştirmenin sevincini yaşadıklarını belirtti. Demir, "Hazırlıklarımız devam ediyor. Pazar günü saat 12.00'de Gazianteplileri muhteşem gösteri maçıyla buluşturacağız. Gaziantepli hemşehrilerimizi bu muhteşem müsabakayı yakından takip etmeye bekliyoruz." ifadelerini kullandı.