Genç Anne Amansız Hastalığa Yenik Düştü

Genç Anne Amansız Hastalığa Yenik Düştü

Manisa'nın Salihli ilçesinde genç bir anne yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.

Manisa'nın Salihli ilçesinde genç bir anne yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda Ege Odun Köfte Salonu sahibi İskender Artemel'in eşi Sevdiye Artemel (31), yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek, genç yaşta hayata veda etti.

Tedavi gördüğü Özel Salihli Medigüven Hastanesi'nde amansız hastalığa yenik düşen Sevdiye Artemel'in vefatı hem ailesini, hem arkadaşlarını, hem de kendisini sevenlerini yasa boğdu.

31 yaşında hayata gözlerini yuman, 2 çocuk annesi Sevdiye Artemel, Hamidiye Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Karaağaç Mezarlığına gözyaşları arasında defnedildi.

Artemel'in Hamidiye Camisi'nde kılınan cenaze namazına Salihli Belediye Başkan Yardımcıları Yalım Şenkaya ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, MHP İlçe Başkanı Mesut Kızıltuğ, yakınları, sevenleri ve vatandaşlar katıldı.