Genç manken Gizem Akbaş eski sevgilisi tarafından saldırıya uğradı

Güncelleme:

Genç manken Gizem Akbaş, eğlenmek için gittiği gece kulübünde eski sevgilisi tarafından saldırıya uğradı.

Genç manken Gizem Akbaş, arkadaşlarıyla birlikte gittiği Ortaköy’deki eğlence mekanında eski sevgilisinin saldırısına uğradı. Arkadaşlarıyla keyifli zaman geçiren Akbaş, o anları da sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. Gizem Akbaş'ın paylaşımlarını gören eski sevgilisi Mücahit İsmail Ayta mekana gelerek olay çıkardı.

DAKİKALARCA YUMRUK VE TEKME ATTI
Genç kadının masadan kalkıp lavaboya gittiğini gören eski sevgili Mücahit İsmail Ayta, mankenin karşısına çıkıp bir anda suratına yumruk attı ve defalarca tekme attı. Burnu kırılan Akbaş, yere düşünce de durmayan saplantılı eski sevgili, çevredekilerin gelmesiyle şiddetine son verdi. O anlar da kulübün kamerasına saniye saniye yansıdı.

"ALDATTIĞI İÇİN AYRILDIM, SÜREKLİ ŞİDDETE BAŞVURDU"
Yaşadığı olay sonrası açıklama yapan manken Gizem Akbaş şunları söyledi: "Yaklaşık bir yıl önce beni aldattığı için ayrılma kararı aldım. Bunu bir türlü kabullenmedi. Sürekli şiddete başvurdu. 'Benden ayrılamazsın' diyordu. Şikayetçi oldum, hakkında uzaklaştırma kararı çıkardım. Buna rağmen beni sosyal medya paylaşımlarımdan görüp olay günü bulunduğum mekana gelmiş."

 "BANA ACIMASIZCA VURDU AMA YAPTIĞI YANINA KALDI"
"Yumrukladı. Yere düştüm, saçımdan tutup tekmeler savurmaya başladı. Acımasızca vurdu. Şikayetçi oldum. İfadesi bile alınmadan Bodrum'a tatile gitti. Ben bu acı içindeyken şimdi onun yaptığı yanına kaldı. Bu yaptığının onun yanına kalmasını istemiyorum."

"EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILSIN"
"Polise gidip şikayetçi oldum. Görüntüler ortada hiçbir sebep yokken karşıma çıkıp beni öldüresiye darp etti. En ağır şekilde cezalandırılsın adalet yerini bulun istiyorum."