Genç Müsiad, Fındıklı’yı Ziyaret Etti

Genç Müsiad, Fındıklı’yı Ziyaret Etti

Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı ziyaret etti.

- Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı ziyaret etti.

Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ile bir araya gelerek, müdürlüğün yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ziyarette konuşan Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan, “Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Bu anlamda müdürümüzü ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Bundan sonraki süreçte de Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ortak çalışmalarda bulunmak istiyoruz” dedi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise, ziyaretlerinden dolayı Genç MÜSİAD yönetim kuruluna teşekkür ederek, ortak çalışma yapmaktan memnun olacaklarını söyledi.