Gençlerin favori aşk filmi: Dünyanın En Güzel Kokusu

Gençlerin favori aşk filmi: Dünyanın En Güzel Kokusu

eÇift, üyeleri arasında efsane olmuş Türk filmi aşklarıyla ilgili bir araştırma yaptı.

eÇift’in üyeleri arasında yaptığı araştırmaya göre eski Türk filmlerinin en sevilen çifti Türkan Şoray- Kadir İnanır. Günümüz aşk filmlerinden ise üyelerin favorisi Dünyanın En Güzel Kokusu!

Tuba Ünsal ve Rıza Kocaoğlu'nun başrollerini paylaştığı Dünyanın En Güzel Kokusu %33 oyla eÇift üyelerinin son zamanlarda en beğendikleri aşk filmi olurken, Her şey Aşktan ankette oyların %27’sini toplayarak en sevilen ikinci aşk filmi oldu. Başrollerini Hande Doğandemir ve Şükrü Özyıldız'ın paylaştığı Her şey Aşktan’ı, Delibal ve Sevimli Tehlikeli filmleri takip etti.

eÇift üyelerinin katıldığı anketin sonuçlarına göre efsane olmuş, en unutulmaz Türk filmi aşklarının başında ise %44 oyla Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın eski filmlerdeki aşkı geldi. Ankette Gülşen Bubikoğlu-Tarık Akan; Filiz Akın-Ediz Hun ve Fatma Girik-Cüneyt Arkın’ın aşkları da sırasıyla en unutulmaz eski Türk film aşkları arasında yer aldı.

2009’dan bu yana Türkiye’de binlerce mutlu sona aracılık yapan eÇift, bilimsel araştırmalardan yola çıkarak tasarlanan İdeal Çift Metodu ile üyelerine ideal uyumluluk gösterdikleri kişileri önerir. eÇift’e üye olurken yapılması gereken kişilik analiz testi tamamlandığında sistem, yüksek uyumluluk gösterilen üye önerilerini yapmaya başlar.