Genelkurmay Başkanı Akar Ve Mit Müsteşarı Fidan, Kilis'te

Genelkurmay Başkanı Akar Ve Mit Müsteşarı Fidan, Kilis'te

Genelkurmay Başkanı Akar, Gaziantep ve Kilis’tekibulunan birlikleri ziyaret ederek, bölgedeki son gelişmeler, sınır ötesinde muhalifler ile DAEŞ terör örgütü arasında devam eden çatışmalara ilişkin bilgi aldı

KİLİS (AA) - Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Gaziantep ve Kilis’teki birlikleri ziyaret ederek, bölgedeki son gelişmeler, sınır ötesinde muhalifler ile terör örgütü DAEŞ arasında devam eden çatışmalara ilişkin bilgi aldı. Akar'a ziyaretinde MİT Müsteşarı Hakan Fidan da eşlik etti.

Uçakla Gaziantep'e gelen Orgeneral Akar ve Fidan, daha sonra helikopterle Kilis'e geçti.

Orgeneral Akar ve MİT Müsteşarı Fidan'ı, Vali Süleyman Tapsız karşıladı. Akar'ın Valilik şeref defterini imzalamasının ardından Akar ve Fidan, Tapsız'ın makamında basına kapalı görüşme gerçekleştirdi.

Genelkurmay Başkanlığı, Orgeneral Akar'ın ziyaretine ilişkin basın açıklaması yaptı.

Açıklamada, Akar'ın Gaziantep ve Kilis’teki birlikleri ziyaret ederek, bölgedeki son gelişmeler, sınır ötesinde muhalifler ile terör örgütü DAEŞ arasında devam eden çatışmalara ilişkin bilgi aldığı belirtildi.

Orgeneral Akar'ın ayrıca, hudut karakollarında görev yapan personelle görüşeceği ve sınır güvenliğine yönelik tedbirleri yerinde inceleyeceği de kaydedildi.