Gönende Uyuşturucu Operasyonu

Gönende Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir'in Gönen ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ile yakalanan 2 şüpheli, sorgularının ardından sevk edildikleri adli makamlarca serbest bırakıldı.

- Balıkesir'in Gönen ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ile yakalanan 2 şüpheli, sorgularının ardından sevk edildikleri adli makamlarca serbest bırakıldı.

Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar sonucunda; M.A. ve O.C. isimli şahıslar, 431,4 gram toz esrar, 1,85 gram kenevir tohumu, esrar içiminde kullanılan aparat (1 litrelik plastik şişeye yapılmış), esrar içiminde kullanılan 6 paket değişik ebatlarda sigara kağıtları ile yakalanarak gözaltına alındı. Gönen Emniyetindeki sorgularının ardından adli makamlara teslim edilen 2 şüphelinin de ifadelerinin ardından serbest bırakıldıkları bildirildi. Polisin yakaladığı şüphelilerle ilgili yapılan aramalarda 431,4 gram toz esrar, 1,85 gram kenevir tohumu, esrar içiminde kullanılan aparat ve esrar içiminde kullanılan 6 paket değişik ebatlarda sigara kağıdı ele geçirildi. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, suç ve suçlularla olan kararlı mücadelenin geçmiş dönemde olduğu gibi bundan sonra da aynı şekilde devam edeceği bildirildi.

Kaynak: DHA