Görele Devlet Hastanesi Başhekimi Ulusoy’a Veda Yemeği

Görele Devlet Hastanesi Başhekimi Ulusoy’a Veda Yemeği

Giresun’un Görele İlçe Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden İstanbul’un Zeytinburnu ilçesindeki Süleymaniye Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi’ne Hastane Yönetici Başhekimi olarak atanan Genel Cerrah Op. Dr. A.İbrahim Ulusoy, için veda yemeği düzen

- Giresun’un Görele İlçe Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden İstanbul’un Zeytinburnu ilçesindeki Süleymaniye Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi’ne Hastane Yönetici Başhekimi olarak atanan Genel Cerrah Op. Dr. A.İbrahim Ulusoy, için veda yemeği düzenlendi.

Hastane yöneticileri, doktorları ve personelinin katıldığı veda yemeğinde konuşan Op. Dr. A.İbrahim Ulusoy, “Allaha şükürler olsun ki Görele Devlet Hastanesi’ndeki 6 senelik hizmetimizi çok güzel bir şekilde bitirdik. Görev süresi boyunca elimizden geldiği kadar kimseyi kırmadan Hz. Ömer’in adaleti ile muamele etmeye çalıştık. Görele, Eynesil, Çanakçı ilçelerine ve tüm bölge insanına sağlıkta en güzel en kaliteli hizmeti vermek için hep birlikte gece gündüz demeden canla başla çalıştık ve hizmet çıtamızı en yüksek bir seviyede bıraktık. Bundan sonra da devam ettirecek olan yeni yönetimin çok çalışarak bizim bıraktığımız yerden devam edecekler. Çünkü duygu, bilgi ve sevgi olan insanlar zamana karşı yarışıyorlar. Sizlerle burada çok güzel günler geçirdik. Hepinize teşekkür ediyorum ve sizlere hakkım geçmişse helal ediyorum, sizler de bende olan haklarınızı helal edin. Buradan hüzünlü değil huzurlu bir şekilde ayrılıyorum çünkü gözüm arkada değil. Bu hastane çok güzel işler yaptı ve örnek hastane oldu” dedi.

Hastanelerinin başarılı yöneticilerine de teşekkür eden Ulusoy “Yine bu hastane personellerinden bir genel sekreter çıkardı. Op. Dr. Aziz Ahmet Surel, Gümüşhane Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri oldu, Allah yolunu açık eylesin. Bir başhekim çıkardı o da Kelkit Devlet Hastanesi Başhekim (Hastane Yönetimi) Dr. Yunus Akbaş, inşallah biz de İstanbul Zeytinburnu’nda Süleymaniye Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi’nde hizmet vereceğiz. Hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Yemek toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: DHA