Göveçlik Mahallesi’nden Başkan Subaşıoğlu’na Teşekkür

Göveçlik Mahallesi’nden Başkan Subaşıoğlu’na Teşekkür

Geçtiğimiz hafta içinde Göveçlik Mahallesi'nde açılışı yapılarak hizmete giren kapalı pazaryeri, halı saha ve oyun grubunun mahallelerine ayrı bir...

Geçtiğimiz hafta içinde Göveçlik Mahallesi'nde açılışı yapılarak hizmete giren kapalı pazaryeri, halı saha ve oyun grubunun mahallelerine ayrı bir hava kattığını söyleyen Göveçlik Mahallesi Muhtarı Ali Koçarslan, Göveçlik halkı adına Başkan Muhammet Subaşıoğlu'na teşekkür etti.

Geçmişte özellikle pazaryeri konusunda Göveçlik Mahallesi'nin büyük sıkıntılar yaşadığını söyleyen Göveçlik Mahallesi Muhtarı Ali Koçarslan, "Pazarımız yıllarca sokak arası diyebileceğimiz dar bir alanda kuruluyordu .Bir yandan trafik sıkıntısı yaşanırken, bir yandan da olumsuz hava koşulları vatandaşlarımızı zorluyordu. Yeni yapılan kapalı pazaryeri sayesinde halkımız daha sağlıklı ve rahat bir ortama kavuştu. Artık güven içinde alışverişlerini yapıyorlar. Diğer taraftan, gençlerimiz ve çocuklarımızın güven içinde futbol oynayabileceği bir alana sahip değildik. İlkokul bahçemize yapılan halı saha sayesinde bu sorunu da aştık. Yine belediyemizin kurduğu oyun grupları sayesinde çocuklarımız şehir merkezindeki parklara gitmek zorunda kalmayacak. Bize bu hizmetleri sunan Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu'na tüm Göveçlik halkı adına teşekkürü bir borç biliyorum. Yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğuna inanıyorum. Göveçlik her geçen gün daha da güzelleşecek" dedi.