Güçlü Şenel: ''Beni her zaman sokakta aramızda göreceksiniz''

Güçlü Şenel: ''Beni her zaman sokakta aramızda göreceksiniz''
Güncelleme:

Millet İttifakı’nın Keçiören Belediye Başkan Adayı Güçlü Şenel, Keçiören Esertepe ve Aşağı Eğlence Mahallesi esnafını ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaşa kendisini tanıtan Şenel, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi. Şenel, kendisine , “Sizi her zaman böyle sokakta aramızda görecek miyiz?” diye soran bir vatandaşa “Kesinlikle göreceksiniz. Yoksa gelin yakama yapışın. Her zaman böyle halkın içinde olacağım. 1 Nisan’da tekrar buluşup bu meydanda olacağız” yanıtını verdi.

Şenel, dün beraberinde seçilmesi durumunda Keçiören Belediye Meclisi listesine girecek olan Mustafa Kalkan, Ülkü Özateş, Ramazan Kılıç ve Adnan Kılıç ile birlikte Esertepe meydanında işyerleri bulunan esnafı ziyaret etti. Esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen Şenel, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi.

“ORTAK ADAYIM”

Caddede alışveriş yapan vatandaşlar ile de sohbet eden Şenel, “Keçiören’de Millet İttifakı’nın ortak adayıyım. Milletimiz ülkemizin gidişatından son derece rahatsız. Bu nedenle artık bu seçimde bir anne terliğini belediyelere uyarı olarak göstermesi gerek” dedi.

TAKSİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Şenel, Yayla Taksi Durağı’nı da ziyaret ederek taksicilerle sohbet etti. Şenel, girdiği bir eczanede tansiyonunu ölçtüren yaşlı bir kadına ise “Nasıl çıktı anacım tansiyonun? Korkacak bir şey yok üzülme ama haplarını düzenli al” diyerek ilgi gösterdi. Şenel, Şehit Mustafa Erciyez Caddesi’nde ise bir kahveyi ziyaret etti.
“YENİ BİR HEYECANLA YOLA ÇIKIYORUZ”

Ardından Etlik Aşağı Eğlence Mahallesi esnafını ziyaret eden Şenel, seçim broşürünü özellikle isteyen bir vatandaşa, “Eğer seçilirsem belediyeye bu broşür ile gel ve beni bul. Yeni bir heyecanla yola çıkıyoruz. Keçiören için yeni projelerimiz var” dedi. Şenel, kendisine , “Sizi her zaman böyle sokakta aramızda görecek miyiz?” diye soran bir vatandaşa ise “Kesinlikle göreceksiniz. Yoksa gelin yakama yapışın. Her zaman böyle halkın içinde olacağım. Sorunlarınızla doğrudan ilgileneceğim. 1 Nisan’da tekrar buluşup bu meydanda olacağız” yanıtını verdi.
KIBRIS GAZİSİ İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ
Şenel, Kıbrıs gazisi olduğunu belirten bir vatandaşa ise sarılarak fotoğraf çektirdi. Üniversite öğrencileri ile sohbet eden Şenel, çocuklara da ilgi gösterdi.