Gülerce'den bomba açıklamalar !

Gülerce'den bomba açıklamalar !

Bir dönem Gülen'e yakınlığıyla bilinen Hüseyin Gülerce Fethullah Gülen'in sırlarını anlattı.

Bir dönem Gülen cemaatine yakınlığıyla bilnen Star yazarı Hüseyin Gülerce, CNN TÜRK'te Didem Arslan Yılmaz'ın konuğu oldu. Gülerce canlı yayında FETÖ lideri Fethullah Gülen ve onun kişiliğine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Gülerce'nin CNN Türk'te yaptığı açıklamalarından satır başları şu şekilde;

"KENDİNİ MEHDİ OLARAK GÖRÜYOR"

Bir gün onun yanına gittim, 3-4 kişi oturuyoruz. ABD’de o zaman okullar yurtlar açmışlardı. Ben gayet samimi bir şekilde “iyi ki Amerika’ya geldiniz” dedim. O da bana “Ben çocukluğumdan beri istihdam ediliyorum” dedi. Böyle bir zihniyet olabilir mi? Kendini nasıl gördüğünü anlatıyor bu durum.

 “YAŞAR BÜYÜKANIT İLE BOĞUŞTUK VE ONU YENDİM’ DEDİ...”

Sürekli halüsinasyonlar görüyor ve onları gerçek sanıyor. Bana öyle bir şey söyledi ki...

Bir gün özel olarak görüşüyorduk, “Sana bir sır vermek istiyorum” dedi. Bana “Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt buraya geldi. Oda da boğuştuk onunla ve ben onu yendim” dedi...

“TÜRKİYE’DEKİ HERKESİN NÜFUS KÜTÜKLERİ ELİNDEYDİ”

Kendisine Türkiye’nin bütün nüfus kütükleri gitmiş. O da bana onları gösterdi. Ünlü isimleri göstererek kimisinin Rum olduğunu, kimisinin Ermeni olduğunu gösteriyor. Türkiye’de bilinen bütün herkesin nüfus kütükleri eline gitmiş.

“CIA, ALMAN VE İNGİLİZ İSTİHBARTLARINA BİLGİ SIZDIRIYOR”

Fuat Avni CIA’de açılmış bir hesap. Türkiye’deki kurumlardan, bakanlıklardan akan bilgi CIA ve Pensilvanya’nın ortak bilgi havuzuna düşüyor. İngiliz ve Alman istihbaratlarına da veriyor Türkiye’nin bu mahrem bilgilerini aynı şekilde. Bana göre Türkiye’nin başına gelmiş en kötü şey. ABD ondan ne istiyorsa yerine getiriyor. ABD’nin onu vermesi çok kolay değil, verirse öleceğini bildiği için verir. Ya bir ilaç verirler buraya geldiğinde ölür, ya da farklı yollar olur.

“GÜLEN CEMAATİ CLİNTON’A ÇOK YAKIN”

Hilarry Clinton’a en yakın cemaat bunların cemaati. Seçim kampanyalarında demokratlara da cumhuriyetçilere de para yardımında bulunuyor, hangisi kazanırsa o da kazanmış oluyor.

“ERDOĞAN’DAN BAŞKA ONU ENGELLEYECEK BİRİ YOKTU”

Erdoğan’dan nefret etmesinin tek sebebi, planlarını ortaya çıkaran, engelleyen tek adamın Erdoğan olması. Onun dışında karşısına geçebilecek bir güç yoktu. Ermeni ve Fransa lobisinin baskısı çok yüksek ABD'de. Amerika Gülen'i verirse bu yüzden verir.

"NAZLI ILICAK GÜLEN'İN TETİKÇİSİ"

Nazlı ılıcak feto talimatıyla bana mobing uygulayan birisi. Benim sözlerimin etkisini azaltmak için ‘tetikçi olarak kullandı Nazlı hanımı. Gazetecilik yapmadı bu dönemde ‘tetikçilik’ yaptı.

CNN Türk