Gül'ün orada olduğunu öğrenince hastaneyi terk eden AK Partili Bakan kim ?

Gül'ün orada olduğunu öğrenince hastaneyi terk eden AK Partili Bakan kim ?
Güncelleme:

Ankara kulisleri şimdi bu AK Partili Bakanın kim olduğunu tartışıyor. İddialara göre bir yakınını ziyarete giden AK Partili bakan Abdullah Gül'ün de aynı hastanede bulunduğunu öğrenince apar topar hastaneyi terk etti.

AK Parti kurucularından, 10. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün tedavi gören annesini ziyaret etmek için gittiği hastanedeki yakınını ziyarete gelen bir AK Partili bakanın Gül’le aynı hastanede olduğunun öğrenilmemesi hastaneden yakınını bile ziyaret etmeden apar topar ayrıldığıiddia edildi.

Milliyet Gazetesi yazarı Talat Atilla’nın köşesine taşıdığı bu ilginç olayla ilgili olarak Yurt Gazetesi, bakanın kabinenin 2 kadın bakanından biri olduğunu iddia etti. Kabinede 2 bakan yer alıyor. Biri Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan diğeri ise Çalışma Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk.

İşte Ankara’da siyasi kulislerde konuşulan iddia ile ilgili olarak Milliyet yazarı Talat Atilla’nın yazısı

“Bir zamanlar kartaldı!

“Abdullah Gül’ün 87 yaşındaki annesi Adeviye Gül, Ankara’da özel bir hastanede kalça ameliyatı oldu.

Abdullah Gül’ü kimler ziyaret etmiş diye araştırdım.

Taner Yıldız, Cemil Çiçek, Abdülkadir Aksu, Temel Karamollaoğlu, Necati Çetinkaya, Sadık Yakut ve Veysel Eroğlu’nu tespit ettim.

Aynı hastaneye yakınını ziyarete gelen icracı bir Bakan, tesadüfen Gül’ün de hastanede olduğunu öğrenince, kendi hastasını da ziyaret etmeden hızlıca hastaneyi terk etti!

Abdullah Gül’ün annesine Allah’tan şifa dilerim...”

Odatv.com

 

 

Talat Atilla'nın yazısının tamamı için...