Güne acı haberle uyandık: 4 şehit, 2 yaralı

Güne acı haberle uyandık: 4 şehit, 2 yaralı
Güncelleme:

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 2 askerin şehit olduğunu, 2 askerin de yaralandığını duyurdu. 11 Haziran'da ise teröristler tarafından yerleştirilen EYP'nin infilak etmesi sonucu, 2 asker şehit oldu.

Pençe Kilit Operasyon bölgesinden bir acı haber daha geldi. Dün teröristlerce yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu Piyade Sözleşmeli Er Fuat Özer ve Uzman Çavuş Gökhan Demir şehit olurken, Türkiye bu sabah yine aynı bölgeden gelen kahreden haberle güne uyandı.

OPERASYON BÖLGESİNDE TERÖRİSTLERLE ÇATIŞMA ÇIKTI
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucu Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım ve Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Ali Çap'ın şehit olduğunu, 2 askerin ise yaralandığını bildirdi.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA
Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışma sonucu Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım ve Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Ali Çap şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Güne acı haberle uyandık: 4 şehit, 2 yaralı - Resim : 1

EYP’NİN PATLAMASI SONUCU 2 ASKER ŞEHİT OLDU

MSB'den yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 11 Haziran 2022 tarihinde, teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucu, P.Söz.Er Fuat ÖZER şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır" denildi.

MSB, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristler tarafından önceden yerleştirilmiş bir EYP patlaması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan İs.Uzm.Çvş. Gökhan DEMİR'in, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.