Günümüzdeki estetik operasyonlara artan ilgi

Günümüzdeki estetik operasyonlara artan ilgi
Güncelleme:

Günümüz ihtiyaçları arasında kısa süre önce giren estetik operasyonlar popülerliğini hiçbir şekilde kaybetmiyor.

Zaman ilerledikçe estetik görünüme daha çok önem vermeye başlayan insanlar bu nedenden ötürü ufakta olsa estetik hatalarının bulunduğu bölgelerde estetik operasyonları yaptırmayı tercih ediyorlar. Uygulanan estetiğin türüne göre ameliyatlı veya ameliyatsız olarak ayrılan gruplarda yer alırlar. Dudak dolgusu, kaş kaldırma gibi estetik uygulamalar ameliyat gerektirmeyen estetik uygulamaların arasında yerini alırlarken meme büyütme, popo estetiği, karın germe estetik uygulamaları ameliyat gerektiren estetik uygulamalar arasında yerini alırlar.

Başarılı doktorlar tarafından gerçekleştirilen estetik operasyonlar estetik ameliyatı olan hasta üzerinde zararlı bir etki göstermezken alanı hakkında yeterli bilgiye sahip olmayan doktorlar tarafından gerçekleştirilen estetik operasyonların kişi üzerinde çok büyük yan etkileri olabiliyor. Bu yan etkiler yalnızca estetik görünümü değil kişinin sağlığını da büyük zarara uğratıyor. Bu sebeple birçok insanda estetik operasyonlardan çekinmektedir. Yeterli araştırma ve soruşturma yapıldığında estetik operasyonlar hakkında başarılı birçok doktor ismi öğreneceksinizdir. Bu doktorlardan yalnızca biri olan Operatör Doktor Gökhan Haytoğlu 2012 yılından itibaren hizmet vermeye başlamıştır. Yalnızca yurt içinde değil ulusal ve uluslararasında da hizmet veren Operatör Doktor Gökhan Haytoğlu birçok makalesinin ve sözlü sunumlarının yanı sıra alanının yeniliklerini takip etmek için yılın belli aralıklarında düzenlenen sempozyumlara katılmaktadır. Op. Dr. Gökhan Haytoğlu’nun hangi estetik operasyonları gerçekleştirdiğini öğrenmek isterseniz resmi sitesine bu: https://www.gokhanhaytoglu.com/ linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Estetik Operasyonların Yalnızca Biri Meme Büyütme Ameliyatı

Meme büyütme ameliyatı en çok rağbet gören estetik operasyonlardan birisidir. Güzelliğine düşkün, estetik görünüme çok önem veren kadınlar için kalıcı olarak gerçekleştirilen estetik operasyonlardan birisidir. Kadınlarda emzirmeye, aşırı kilo alıp vermeye bağlı olarak zamanlar memelerde sarkma veya şekil bozukluğu görülebilir. Bu şekilsel bozuklukların da önüne geçen meme büyütme ameliyatı yalnızca bu problemlerden ötürü değil kadınların göğüslerini küçük bulması bu durumdan rahatsız olmasıyla da yapılan bir operasyondur meme büyütme ameliyatı.

Küçük göğüslere sahip olan kadınlarda genel olarak bir özgüven eksikliği ya da kadınlık hormonlarının yetersiz oluşu düşüncesi oluşmaktadır. Yalnızca hormonlara bağlı olarak gelişmeyen meme kişinin genetik yapısına da bağlıdır. Meme büyütme ameliyatlarında en çok tercih edilen yöntemlerden birisi silikon implant kullanılarak yapılan operasyondur. Özel olarak üretilen silikonun vücut içerisinde hiçbir zararı bulunmaz zamanla da hiçbir sıkıntıya yol açmaz. Meme büyütme ameliyatında kullanılan silikon ilerleyen zamanlarda anne olan kadınların emzirmesinde hiçbir probleme yol açmaz. Güvenilir ellerde meme büyütme ameliyatı yaptırmak isterseniz estetik cerrahinin yetkin ismi Op. Dr Gökhan Haytoğlu sizin için en iyi şartları sağlar.

Karın Germe Operasyonunun İncelikleri

Aşırı kilo alıp vermeye bağlı olarak ya da doğum yapan hastaların doğumdan sonrasında görülen karın bölgesindeki sarkmalara veya bombeli bir görünüm oluşabilir. Genel vücut yapısı olarak da sarkık bir karna sahip olan kişiler için estetik görünümü sağlamak amacıyla karın germe operasyonları yapılmaktadır. İki çeşidi olan karın germe operasyonlarının biri karındaki fazla yağların göbek deliğini aşması sonrası yapılan tam karın germe operasyonu olup diğeri fazla yağların göbek altı bölgelerde görülmesiyle oluşan bombelenme için yapılan mini karın germe operasyonudur. İki veya dört saatte gerçekleştirilen karın germe operasyonu liposuction yöntemiyle fazla yağlar alınarak başlar. Sezaryen kesiğinden karın derisi kaldırılarak kas dokuları sıkılaştırılır. Derinin toplanması için fazla deri çıkarılır ve bel oyuğu düzeltilir. Göbek deliğinin yerine yerleştirilmesiyle işlem sona erer ve hastaya korse giydirilir. Hasta bir iki gün hastanede istirahat eder ve ilk on gün boyunca karın bölgesinin gerilmemesi için eğik pozisyonda yürür.

Popo Estetiği İle Arzu Ettiğiniz Görünüme Kavuşun

Popo estetiği istenilen görünüme sahip olmak için yapılan estetik operasyonu olmasının yanı sıra üç farklı yöntem vardır. Bu yöntemlerden ilki protez kullanarak yapılır diğerleri ise liposuction yöntemi ve kalça germe yöntemleridir. Operatör Doktor Gökhan Haytoğlu ile popo estetiği hakkında yaptığınız görüşmelerde isteğiniz üzerine bu yöntemlerden yalnızca biri değil birkaçı kullanılabilmektedir. Kısa süreli bir operasyon olup bir iki saat aralığında değişir. Popo üzerinde yapılmak istenen değişikliğe göre uygulanacak olan yöntem belirlenir. Operasyon sonrasında bir gece hastanede istirahat edilmesi önerilmektedir. Popo estetiği ile ilgili öğrendikleriniz sizi tatmin etmedi mi? Öyleyse popo estetiği ile ilgili daha detaylı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Seçiniz...

Etiketler advertorial