Gürsel Tekin : (Silüeti Bozan Gökdelenler) Kimdir Bu Hadsiz Başbakanı Küstürüyor?

Gürsel Tekin : (Silüeti Bozan Gökdelenler) Kimdir Bu Hadsiz Başbakanı Küstürüyor?

HP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Kağıthane Nurtepe'de partisinin mahalle temsilciliğinin açılışına katıldı. Burada konuşan Tekin, Zeytinburnu...

HP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Kağıthane Nurtepe'de partisinin mahalle temsilciliğinin açılışına katıldı. Burada konuşan Tekin, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de İstanbul'un tarihi silüetini bozan gökdelenleri Türkiye'ye kendilerinin duyurduğunu belirtti. Konuyla ilgili dava sürecini de hatırlatan Tekin, "Nihayet Başbakan da rahatsız olmuş; 3-5 ay önce, 'Bunun 3 katını tıraşlayın dedim, tıraşlamadılar ben de küstüm'. Biz de dedik ki Koskoca Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı sayın Tayyip Erdoğan, her türlü keramete gücü yeten, koskoca Başbakan. Kimdir bu hadsiz Başbakanı küstürüyor? Bir baktık ki bu zat-ı muhterem sayın Başbakanın ev sahibi çıktı. Ev sahibi derken kendi İstanbul İl Binasının sahibi çıktı" dedi.

"PATLAMALARIN SORUMLUSU..."

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlamalar sonrasında MOBESE kameralarının olmamasını da eleştiren Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, "Yedek MOBESE sistemleri kurarak Taksim'deki çukuru korudular. Şimdi biz soruyoruz. Siz Taksim'de sadece bir çukuru korumak için bu kadar hassasiyet gösteriyorsunuz, istihbaratın uyarmasına rağmen, MİT'in raporuna rağmen Reyhanlı'da MOBESE sistemleri niçin karartıldı? Bunun hala cevabını alabilmiş değiliz. Bu Rakka şehrindeki bombalı araçların, MİT'in de jandarmanın da tüm uyarılarına rağmen Reyhanlı'ya nasıl geldi, patladı? Bunun da cevabını alabilmiş değiliz. Reyhanlı'da hayatını kaybeden 51 yurttaşımızın sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan'dır" şeklinde konuştu. Partililerin de katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde Tekin ve partililer halay çekti. Gürsel Tekin, açılış konuşmasının ardından ise partililerle beraber mahalle temsilciliği binasının açılışı için kurdele kesti.

AK(FOTOĞRAF)