Güzelleşeyim derken yüzü yandı !

Güzelleşeyim derken yüzü yandı !

Bilecik'te yüzündeki lekelerden kurtulmak isteyen bir kadının yüzü yandı.

Bilecik'te, yüzündeki lekelerden kurtulmak için güzellik salonuna giden E.T.'nin yüzünde, kimyasal peeling uygulaması sonrası yanık oluştu.

Özel bir kuruluşta satış temsilcisi olarak çalışan E.T., yüzündeki lekeler için Bilecik'te bir güzellik salonuna gitti. Yüzüne kimyasal peeling uygulanan E.T., yanma hissedince uygulamayı yarıda bıraktırdı. Uygulamayı yapan güzellik uzmanı, E.T.'ye yanma olayının normal olduğunu, kısa sürede geçeceğini söyleyerek yüzüne krem sürüp evine gönderdi. Yüzündeki yanma akşam saatlerinde devam eden E.T., güzellik salonunu telefonla aradı ve durumu anlattı.

a_5267.jpeg

"ILIK SUYLA YIKA GEÇER" DEDİLER

Kendisine bir kez daha bu durumun normal olduğu, yüzünün ılık suyla yıkaması ve sabaha bir şeyi kalmayacağı söylendi. E.T., sabah kalktığında yüzünde yanıkların oluştuğu görünce uygulamayı yapan güzellik salonuna gitti. Güzellik uzmanı S.Ç., yüzüne güneş koruyucu bir krem sürdüğü E.T.'yi yeniden evine gönderdi. E.T., daha sonra Bilecik Devlet Hastanesi'ne ve ardından da Ankara'da bir hastaneye gitti.

iran_5995.jpeg

SAĞLIK BAKANLIĞINA ŞİKAYET ETTİ

Ankara'da müdahalede bulunan doktorlar genç kadına 10 gün evden dışarı çıkmamasını önerdi. İşini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyleyen E.T., güzellik salonuyla ilgili sağlık Bakanlığı ve İl Sağılık Müdürlüğü'ne şikayette bulunduğunu ve olayı yargıya taşıyacağını söyledi. Güzellik uzmanı S.Ç., 15 yıldır güzellik sektöründe çalıştığını ve kimyasal peeling uygulamasını Bilecik'te çok sayıda kadına yaptığını belirtti.

e_7598.jpeg

GÜZELLİK UZMANI: SORUN CİLDİYLE ALAKALI

Yaşanan bu durumun E.T.'nin cildinin, kullandıkları ürünün içindeki bir maddeye reaksiyon göstermesinden kaynaklanmış olabileceğini savunun S.Ç. bunun medikal açıdan araştırılması gerektiğini söyledi. S.Ç., "Kullandığım ürün, belgelerim, çalıştığım yer ortada. Yaşanan sorunun E.T.'nin cildiyle alakalı" dedi.

e_3520.jpeg