Hafta sonu kaçamağında valizinizde olması gerekenler

Hafta sonu kaçamağında valizinizde olması gerekenler

Tatile karar verdik, peki ya valiz hazırlaması?

Hepimiz hafta içi okul, iş stresi derken hafta sonunu iple çekiyoruz. E tabi hafta sonu bu kadar beklenmişken evde oturmak olmaz. Birşeyler yapmak istiyoruz fakat havaların soğumasıyla da alternatiflerimiz iyice azalıyor. İşte bu durumda devreye sevdiklerinizle vakit geçireceğiniz bir hafta sonu kaçamağı giriyor. Yeni yerler görmek eminiz iyi gelerek sizi motive edecektir.

Hafta sonu kaçamakları için bavul hazırlamak, bir aydan uzun süren tatiller için bavul hazırlamaktan zordur. Çünkü o kısa zamanda hem az eşya götürmek istersiniz hem de az ama öz parçalar seçmekte zorlanırsınız. Sizin için hazırladığımız listemize göz atarak bu dertten kurtulabilir gönül rahatlığıyla valizinizi hazırlayabilirsiniz...

1. İki Günlük Kombin 

Öncelikle nereye gittiğinize bağlı olarak dolabınızın karşısına geçin ve belki giyerim umuduyla yanınıza parça parça kıyafet almak yerine ilk gün ve ikinci gün olarak iki tane ayrı kombin hazırlayın. 

2. Fotograf Makinesi

Sevdiklerinizle güzel anılarınızı ölümsüzleştirmek, yeni gördüğünüz yerlerin fotoğraflarını çekmek için bir fotoğraf makinesine mutlaka ihtiyaç duyacaksınızdır.

3. Saç Şekillendirici 

Gideceğimiz yerde kuaför bulamama ihtimalini göze alaraktan yanımıza saç şekillendiricimizi almak, yerinde bir karar olacaktır. Hem, kim tatildeyken kuaförde zaman harcamak isterki!

4. Bakım Malzemeleri

Biz bakımlı kadınlar, dışarıya çıkıyorken bile makyaj malzemelerimizi çantamızda taşıyorken, tatile bakım malzemelerimizi götürmemek tabiki olmaz...

5. Yoğun Nemlendirici Krem

Malum yaz bitti havalar yavaş yavaş soğumaya başladı. Cildiniz, hem soğuk hem de hava değişiminin etkisiyle normalden daha fazla kuruyabilir. Bu yüzden nemlendirici kreminizi de yanınıza almakta fayda olduğunu düşünüyoruz.

6. Spor Ayakkabı

Açıkçası konu ayakkabı olunca bu maddeyi hiçbir kadının unutucağını düşünmüyoruz :) Kombininizde seçtiğiniz ayakkabılar dışında bir tane de spor tarzda bir ayakkabı almanın her ihtimale karşı iyi bir önlem olabileceğini düşünüyoruz. 

7. Siyah Elbise

Siyah elbise yaz- kış dolabımızın kurtarıcı ve vazgeçilmez parçalarındandır. Eğlenceye ya da romantik bir akşam yemeğine çıkabilme ihtimaliniz varsa, kalın siyah bir elbise sizi oldukça şık hale getirecektir.

8. Kalın Hırka

Belki gittiğiniz yer beklediğinizden daha soğuktur? Her ihtimali göz önünde bulundurarak yanınıza kombininiz dışında kalın bir hırka almanızı öneririz.

9. Yedek İç Çamaşırları

İster bir günlük ister iki günlük olsun, bir kadının valizinde yedek iç çamaşırları her daim bulunur!

Artık kısa bir tatile çıkmaya hazırsınız. :)