Haftaya kar geliyor

Haftaya kar geliyor

Önümüzdeki hafta yurt genelinde sıcaklıklar düşecek. Bazı bölgelerde kar yağışı bekleniyor.

Bu hafta sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde geçti ama haftaya sert düşüşler geliyor. İstanbullu henüz karın yüzünü göremeyecek ama dondurucu soğuklar kapıda.

Özellikle Ankara, Eskişehir, Bolu, Bilecik, Karabük, Çankırı ve Kastamonu hava durumu raporları fena! 30 Kasım Çarşamba günü kar yağışı yurdun batı bölgelerine doğru ilerleyecek ve birçok ile yılın ilk karı düşecek.

BEŞ GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU İÇİ TIKLAYINIZ

YURT GENELİNDE HAVA SOĞUYOR BU İLLERE İLK KAR GELİYOR

 Özellikle Batı bölgelerde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları yeni haftayla birlikte sert düşüyor. Birçok ile yılın ilk karı düşecek. Haftaya çarşamba yani 30 Kasım'da meteorolojinin taritalı tahmimine göre kar yağışı batıya ilerleyecek.Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Batı kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.