Hakkında kırmızı bülten çıktı !

Hakkında kırmızı bülten çıktı !

Kiev’de öldürülen iş adamı Cevdet Emir Şaşmaz’ın katili olduğu iddia edilen Servet Yıldırım için Interpol tarafından kırmızı bülten çıkartıldı.

Ünlü prodüktör ve iş adamı Cevdet Emir Şaşmaz geçtiğimiz ay Ukrayna’nın başkenti Kiev’de boğazı kesilerek öldürüldü. ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasının ünlü ismi Nazlı Hamarat’ın kocası olan Şaşmaz, Kiev’e sevgilisi ve uyuşturucu kuryesi olduğu iddia edilen bir genç kızla gitmişti. Şaşmaz’ın ölümüne tanıklık eden sevgilisi Vijdan Vatasaver ve arkadaşı Sevinç, katilin Tarkan isimli bir Türk olduğunu söyledi. Kiev polisi yürüttüğü soruşturma sonucu Tarkan isimli şahsın yaklaşık bir yıl önce Kiev’e gelen ve daha önce Şaşmaz’la defalarca görüştüğü tespit edilen Servet Yıldırım olduğunu ortaya çıkardı. Devam edilen soruşturmada izine rastlanamayan Servet Yıldırım hakkında Interpol tarafından kırmızı bültenle arama kararı çıkartıldı.

Vatan'dan Emre Eser'in haberine göre Kiev’e Şaşmaz ile birlikte giden Vijdan Vatasever cinayetin ardından Kiev savcısına verdiği 8 sayfalık ifadede cinayeti, “Bizi orada Tarkan isimli bir adam karşıladı. Daha sonra bir dağ evine gittik. Tarkan, Emir’i bağlı olduğu mafyanın çağırdığını söyledi. Emir gitmek istemedi. Aralarında boğuşma yaşandı. Tarkan çantasından çıkardığı bıçakla Emir’in boğazını kesti, kanlar üstümüze fışkırdı. Tarkan bizi kelepçeleyip sabah olmasını bekledi ve bizi de alıp evden çıktı. Yaşananları kimseye anlatmamamız gerektiğini söyledi. Bizi tehdit etti. Korkudan kimseye tek kelime anlatamadık” dedi.
 
Nazlı Hamarat’ın (sağda) eşi Cevdet Emir Şaşmaz’ın (üstte) cinayet zanlısı Servet Yıldırım (solda) artık Interpol tarafından her yerde aranıyor.