Haluk Özdalga kitabını imzalıyor

Haluk Özdalga kitabını imzalıyor

Haluk Özdalga son kitabı Çoğulcu Toplum ve Demokrasi'yi bugün TÜYAP Kitap Fuarı'nda imzalayacak.

Eski Ankara Bağımsız Milletvekili Haluk Özdalga, Bence Kitap'tan çıkarttığı ve büyük ilgi gören“ Çoğulcu Toplum ve Demokrasi ” adlı yeni kitabını yarın (15 Kasım Pazar) İstanbul Beylikdüzü'ndeki Tüyap Kitap Fuarı'nda imzalayacak

Özdalga'nın hem kitabını imzalayacağı hem de misafirleriyle sohbet edeceği etkinlik Tüyap Kitap Fuarı'nda 10. salon 204 B'de saat 16:00'da gerçekleşecek.

Haluk Özdalga, kitabının önsözünde şu satırları kaleme almıştı:

"21. yüzyılın ilk 15 yılını geride bırakıyoruz ama Türkiye hâlâ temel sorunlarını güven verici bir çözüm yoluna koyabilmiş değil. Küreselleşme çağında, sorunlarını çözemeyen ülkelerin ağır bedeller ödeyecek. Kaçış yok.
Bu kitap çoğulcu toplum, özgürlük, sosyal demokrasi, siyasi partilerimizin zayıf kurumsal yapıları, silahlı kuvvetlerin demokratik denetimi, Kürt ve Alevi açılımları, İslamcı siyaset gibi güncel konuları ve Türkiye'nin bir türlü çözüm yoluna koyamadığı sorunları ele alıyor.
Bu çalışma, ülke sorunları üzerine düşünen okurlar için, neden-niçin-nasıl sorularına da yanıt veren doyurucu bir referans kaynağı olacak...”

Haluk Özdalga kitabını imzalıyor - Resim : 1