Havalimanında şüpheli çanta alarmı

Havalimanında şüpheli çanta alarmı

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda şüpheli bir çanta herkesi korkuttu.

Sabiha Gökçen Havalimanı İç Hatlar geliş kapısı önüne bırakılan bir çanta, polisi alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan çantadan ilaçlar çıktı. Çanta olay yerine gelen sahibine teslim edildi.

ÇANTADAN İLAÇ ÇIKTI

Saat 00.30 sıralarında iç hatlar geliş kapısı önünde bir kişinin çantasını bırakarak uzaklaştığını gören vatandaşlar polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, havalimanının giriş-çıkışını kapatarak geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yerine gelen bomba imha ekipleri şüpheli çantayı fünye ile patlattı. Çantadan ilaçlar çıktı. Bu sırada çantanın sahibi geldi. Çanta polisler tarafından sahibine teslim edildi.

"HAVAALANINI ALT ÜST ETTİ ADAM"

Şüpheli çantanın fünye ile patlatılma anı cep telefonu kameralarına yansıdı. Görgü tanığı Aydın Soylu o anları şöyle anlattı: "Adam valizi buraya bıraktı. Sonra arkasından vale arkadaş ona bağırdı. "Geleceğim, hemen geliyorum" dedi. İçeriye girdi, aracını park edecekmiş. Dışarıdan gelen insanlar çantadan şüphelendi. Sonra polisler geldi. Güvenlik önlemi aldılar, fünye ile patlattılar. İçinden ilaç çıktı. Ama Havaalanını alt üst etti adam. Bir saat bütün giriş-çıkışlar durdu. Bu sebeple yolcuları üst kata sevk ettik"

(FOTOĞRAF)

DHA