HDP'li vekiller terörist cenazesinde

HDP'li vekiller terörist cenazesinde
Güncelleme:

Şırnak'ta düzenlenen hava harekatında öldürülen teröristin cenazesine HDP'li vekiller de katıldı.

Şırnak'ta, düzenlenen hava operasyonunda etkisiz hale getirilen, aranan teröristler listesinde kırmızı kategoride bulunan PKK terör örgütünün üst düzey yöneticilerinden, 'Delal Amed' kod adlı Hülya Eroğlu'nun cenazesi, Diyarbakır'da toprağa verildi. Cenazeye HDP'li milletvekilleri de katıldı

HDP'li vekiller terörist cenazesinde - Resim : 1

PKK'nın kadın örgütlenmesi olan YJA star'ın en tepesinde bulunan ve İçişleri Bakanlığı'nın aranan teröristler listesinin kırmızı kategorisinde yer alırken, 13 Kasım'da Şırnak'ın Bestler-Dereler bölgesinde düzenlenen hava operasyonunda öldürülen PKK'lı terörist Hülya Eroğlu'nun cenazesi, Şırnak'tan Diyarbakır'a getirildi.

HDP'li vekiller terörist cenazesinde - Resim : 2

Yeniköy Mezarlığı'na güvenlik güçlerinin aldığı önlemlerle getirilen terörist Eroğlu'nun cenazesine, HDP Milletvekilleri Feleknaz Uca, Sibel Yiğital ve Berdan Öztürk ile yakınları katıldı. Dini vecibelerin yerine getirilmesinden sonra Eroğlu'nun cenazesi, toprağa verildi.

HDP'li vekiller terörist cenazesinde - Resim : 3

KANDİL'DE HDP HEYETİ İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Başına 4 milyon lira ödül konulan, KCK'nın yürütme konseyi üyelerinden biri olan 43 yaşındaki PKK'lı Hülya Eroğlu, çözüm süreci sırasında Kandil'e giden HDP heyeti ile yapılan bazı görüşmelere de katılmıştı.

HDP'li vekiller terörist cenazesinde - Resim : 4

DHA